,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ змагалися за Кубок ректора з КВН - 2018
П'ятниця, 20 квітня 2018 14:36

У ЧДТУ змагалися за Кубок ректора з КВН - 2018

У ЧДТУ змагалися за Кубок ректора з КВН - 2018

19 квітня відбувся розіграш традиційного Кубку ректора Черкаського державного технологічного університету з КВН.

За нагороду змагалися чотири веселі креативні команди: «М’ясорубка гумору» ( будівельний факультет ЧДТУ), «Не дивіться вгору» (факультет харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ), «No comments» (Черкаський державний бізнес-коледж), «Хулігани зелених вулиць (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького).

Відкрив свято гумору та дотепності і привітав усіх від імені ректора ЧДТУ Олега Григора, проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко.

−     Як відомо, сміх продовжує життя, а гумор допомагає нам дивитися на реальність з оптимізмом, - наголосив  у вітальному слові Валентин Лазуренко. - Бажаю всім учасникам чудового настрою, вдалих жартів та перемоги!

Команди дивували глядачів влучними жартами, веселими мініатюрами та гострим гумором у 5 конкурсах, 4 з яких були імпровізаційними. Оцінювало зусилля юних квнщиків професійне журі за 10-бальною шкалою.

- Більше року минуло від розіграшу зимового кубку ректора ЧДТУ - 2017. Тож, сьогодні ми побачимо нові обличчя, адже у кмітливості та гуморі вправлятимуться нові люди, серед яких, я впевнений, майбутні зірки КВНу,- зазначив редактор Черкаської обласної ліги КВН Андрій Купчин.

Отже, за результатами цікавої захопливої гри І місце та Кубок Ректора ЧДТУ - 2018 здобула команда «Не дивіться вгору» факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ.

Номінацією «Кращий актор»журі відзначило першокурсника будівельного факультету спеціальності «екологія» Андрія Ластабеженказ команди «М’ясорубка гумору», а звання «Краща акторка» отримала студентка ІІ курсу спеціальності «готельно-ресторанна справа» Юлія Трачук з команди «Не дивіться вгору» (ФХТСО).

Вітаємо переможців і бажаємо, щоб почуття гумору завжди допомагало у будь-яких життєвих ситуаціях!