,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти-екологи ЧДТУ отримали нагороди на Всеукраїнському конкурсі
Середа, 04 квітня 2018 09:35

Студенти-екологи ЧДТУ отримали нагороди на Всеукраїнському конкурсі

Студенти-екологи ЧДТУ отримали нагороди на Всеукраїнському конкурсі

28 – 30 березня в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за галуззю знань «Екологія».

Всього на конкурс було надіслано 124 наукові роботи з 71 ВНЗ України, з яких Галузевою конкурсною комісією було допущено до участі у  ІІ турі 105 робіт, заслухано 81 студентську наукову роботу. Учасники виступали з доповідями та презентаціями, а також відповідали на питання членів конкурсної комісії.

У ІІ турі взяли участь студентки Черкаського державного технологічного університету спеціальності 101 «Екологія» Шитик Лідія Іванівна та  Дігтяренко Лілія Василівна.

За результатами захисту робіт студентка 4-го курсу Лідія Шитик з роботою на тему «Використання комплексних методів в екологічних дослідженнях техногенної трансформації грунтів» (науковий керівник кандидат біологічних наук, доцент Жицька Людмила Іванівна) отримала сертифікат учасника.

Студентка 1-го курсу освітнього ступеня магістр  Лілія Дігтяренко з роботою на тему «Екологічна оцінка стану поверхневих вод р. Золотоношка»(науковий керівник завідувач кафедри загальної екології, педагогіки та психології доцент Чемерис Інгріда Альгімантівна) отримала Диплом І ступеня!

Вітаємо студентів ЧДТУ та їхніх керівників з черговою перемогою! Бажаємо натхнення і творчих успіхів!