,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ обговорювали війну економічних парадигм
Понеділок, 02 квітня 2018 13:56

У ЧДТУ обговорювали війну економічних парадигм

У ЧДТУ обговорювали війну економічних парадигм

29 березня в Черкаському державному технологічному університеті відбулася лекція-презентація «Війна економічних парадигм», яку провів  заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету  Віктор Кривенко.

На зустрічі були присутні ректор ЧДТУ, професорсько-викладацький склад університету та студенти.

Ми цікавимося державою, економікою, освітою. Для нас є важливим економічний, політичний стан країни, оскільки ми патріоти своєї держави, – наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор.

 Під час заходу Віктор Миколайович розповів про війну економічних парадигм у сучасному світі; що треба зробити, щоб отримати так зване «економічне диво»; чому одним країнам, які перебувають в стані розвитку, вдається здійснити стрибок «із третього світу в перший», а іншим − ні.

 Чи є хоча б один приклад країни в світі, яка повністю відпустила економіку, не ставала з нею партнером і стала успішною? Його немає. – зауважив Вікторій Кривенко. – Держава має бути партнером, який створює умови для розвитку бізнесу, на певному етапі давати кредити та політичну підтримку.

Після лекції студенти та викладачі долучилися до цікавої дискусії з Віктором Миколайовичем та активно ставили актуальні для сьогодення питання.