,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ стали призерами Всеукраїнської олімпіади з радіотехніки
Середа, 28 березня 2018 14:57

Студенти факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ стали призерами Всеукраїнської олімпіади з радіотехніки

Студенти факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ стали призерами Всеукраїнської олімпіади з радіотехніки

Нещодавно, 21–22 березня, студенти Черкаського державного технологічного університету взяли участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Комп'ютерні науки», «Радіотехніка», «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Радіоелектронні апарати та засоби». Захід проходив у Харківському національному університеті радіоелектроніки (http://nure.ua/all_news/v-xnure-zavershilsya-ii-etap-vseukrainskoj-studencheskoj-olimpiady/).

Щорічно Міністерство освіти і науки України проводить студентські олімпіади, де студенти змагаються у творчому застосуванні здобутих знань, умінь і навичок, а також демонструють свою професійну майстерність як майбутніх спеціалістів.

У олімпіаді  приймали участь більше 40 університетів з 25 міст України.

Черкаський державний технологічний університет гідно представили студенти кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем Романченко Назарій та Іванець Олександр, які в командному заліку вибороли 2 призове місце в творчому конкурсі по програмуванню мікроконтролерів на базі Arduino.

Варто зазначити, що Романченко Назарій, який навчається в магістратурі за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка», отримав дипломом за оригінальне розв’язання задачі зі спеціальної фахової дисципліни «Антени та поширення радіохвиль».

Крім того, Черкаський державний технологічний університет, який брав участь в олімпіаді, отримав сертифікат від Smart Network Lab на розгортання тестової Wi-Fi мережі на базі обладнання Ruckus Networks.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших творчих і професійних успіхів!