,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ привернули увагу до соціальної проблематики
Четвер, 22 березня 2018 15:41

Студенти ЧДТУ привернули увагу до соціальної проблематики

Студенти ЧДТУ привернули увагу  до соціальної проблематики

Надзвичайно цікаво і з потужною соціальною складовою пройшов ІІ етап конкурсу «Міс та Містер ЧДТУ – 2018»в Черкаському державному технологічному університеті.

Конкурс дав можливість учасникам продемонструвати свій оригінальний авторський образ, акторську майстерність, привернути увагу суспільства до глобальних проблем людства.

На заході були присутні ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко, голова Студентського самоврядування ЧДТУ Софія Ярмош.

Під час першої частини шоу-конкурсу всі мали можливість поринути у космічну пригоду, адже тема першого дефіле мала назву «Космос всередині кожного з нас». Учасники самостійно створили фантастичні образи, пропускаючи ідею конкурсу крізь себе.

Оцінювали учасників професійні експерти, які причетні до індустрії моди Черкас. До складу журі входили: головний організатор щорічного MIFIDA Fashion Day в Черкасах Ольга Баштановенко, Міс ЧДТУ 2016 року Анна Гайдаєнко, майстер  Барбершоп «Doberman» Владислав Могилевич.

- Говорячи про сьогоднішнє дефіле, варто зазначити, що це перше дефіле такого напрямку в ЧДТУ. Ми започатковуємо нову традицію, яка, я сподіваюся, знайде відгук у серцях наших глядачів, - зауважила голова Студентського самоврядування ЧДТУ Софія Ярмош.

Друге дефіле вразило всіх соціальною тематикою. Студенти університету через свої образи та емоції показали основні проблеми життя в урбанізованому середовищі, а саме: небезпеку забрудненого повітря; право кожного на щасливе дитинство; стресовість швидкого ритму життя; недостатність зелених насаджень; негативний вплив соціальних мереж.

- Дякую Студентській раді ЧДТУ та особисто студенту Лінгвістичного факультету Едуарду Кучеренку за надзвичайно потужний і креативний сценарій другого етапу конкурсу. Сьогодні студенти продемонстрували не тільки  яскраве шоу, а і примусили замислитися над важливими соціальними проблемами. З нетерпінням чекаємо фіналу конкурсу у квітні, −наголосив проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко.

Відповідно до Положення конкурсу, імена учасників, які переходять до наступного етапу змагання будуть оприлюднені в соціальних мережах ЧДТУ  Facebook та Instagram. А вже 18 квітня відбудеться фінальний концерт цікавого та захоплюючого шоу «Міс та Містер ЧДТУ».