,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ до Дня університету відзначили викладачів, співробітників та студентів
Четвер, 15 березня 2018 17:17

У ЧДТУ до Дня університету відзначили викладачів, співробітників та студентів

У ЧДТУ до Дня університету відзначили  викладачів, співробітників та студентів

15 березня виповнюється 58 років з часу заснування в місті Черкаси технічного навчального закладу. Всі ці роки заклад рухався лише вперед та активно розвивався. Із Черкаського загальнотехнічного факультету Київського технологічного інституту харчової промисловості навчальний заклад пройшов довгий шлях до самостійного, державного, одного з провідних технологічних вищих навчальних закладів України.

 

Сьогодні Черкаський державний технологічний університет – це прогресивний, унікальний вищий навчальний заклад. Заклад, який упевнено підтверджує імідж стабільного університету, який випускає висококваліфікованих фахівців.

 

- Насамперед, хочеться побажати перспектив і процвітання нашому університету, - наголосив у вітальному слові ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор. - Оскільки сьогодні ми нагороджуємо кращих із кращих, це є ознакою того, що наш університет невпинно розвивається і університету є чим пишатися. Насамперед, це наші студенти, які демонструють результати нашої праці у місті, в області, в Україні та закордоном. Безперечно, це наш колектив, люди, які роблять вагомий внесок у розвиток нашого університету, створюючи перспективи на майбутнє. І звичайно ж, ще одна невід’ємна складова успішного навчального закладу - матеріально-технічна база. Саме сьогодні ми її примножуємо відкриттям Виставкової зали кафедри дизайну та Лабораторії сучасних цифрових рішень, що свідчить про наш розвиток та підтверджує певні здобутки нашого згуртованого колективу.

 

На урочисту подію до Черкаського державного технологічного університету завітав почесний гість – директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов.

 

-  Надзвичайно приємно бути тут з вами, адже ваш університет не лише для міста, а й для всієї області є базовим стратегічним навчальним закладом, - запевнив Сергій Воронов. - Ви виховуєте плеяду людей, які вже завтра формуватимуть наше майбутнє. Хотів би наголосити на тому, що департамент освіти міста завжди буде простягати свою руку, і я сподіваюсь, що це продовження нашої великої співпраці. Ми готові давати шанс для розвитку молоді, яка навчається у вашому навчальному закладі, готові реалізовувати їхні креативні ідеї, готові працювати задля досягнення спільного успіху.

 

Щоденна  самовіддана праця професорсько-викладацького складу, така  кропітка та незамінна робота усіх співробітників інших служб і підрозділів, а також активність та молодіжний  запал студентства формують неповторне обличчя Черкаського державного технологічного університету.

 

Відтак, після урочистих слів привітань директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов вручив працівникам  університету за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди Дня Черкаського державного технологічного університету Подяку Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради працівникам університету.

Фотоальбом можна переглянути на Flickr


Ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор вручив відзнаки Черкаського державного технологічного університету, а саме  Почесні грамоти,  Грамоти та Подяки самовідданим, активним, талановитим, сумлінним викладачам, співробітникам та студентам.