,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини УТОЧНЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЧДТУ
Субота, 03 березня 2018 19:09

УТОЧНЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЧДТУ

УТОЧНЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЧДТУ

В останні три роки освітній процес в Черкаському державному технологічному університеті відбувався виключно з дотриманням затверджених графіків. 3 березня 2018 р. на позачерговому засіданні ректорату Черкаського державного технологічного університету, враховуючи Лист Міністерства освіти і науки України від 02.03.2018 р. щодо визначення форм навчання і форм організації освітнього процесу в умовах кризової ситуації через проблеми з газопостачання, було прийняте рішення щодо гнучкого графіку освітнього процесу в університеті з 5 по 7 березня 2018 р.

Відповідно до Листа Міністерства освіти і науки України (№1/11-2386, 03.03.2018 р.), розміщеного о 16.52  на офіційному сайті міністерства,  прийнято рішення про відновлення освітнього процесу у навчальних закладах всіх рівнів з урахуванням автономії вищих навчальних закладів в частині визначення форм навчання і графіків освітнього процесу.

Інформуємо про наступне: рішення ректорату щодо гнучкого графіку освітнього процесу від 3 березня 2018 р. залишається в силі.

Студенти, які знаходяться в місті Черкаси, можуть отримати необхідну консультацію по темі заняття, що планувалось, у викладачів, які працюють за навчальним розкладом.

Лабораторні заняття проводяться за окремим розкладом. Інформація висвітлюється в розділі «Розклад занять» на офіційному сайті ЧДТУ з 05.03.2018 р.

Враховуючи інтереси студентів, що роз’їхались по домівках,  освітній процес у звичному режимі розпочнеться 12 березня 2018 р.