,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся День відкритих дверей
Понеділок, 26 лютого 2018 10:00

У ЧДТУ відбувся День відкритих дверей

У ЧДТУ відбувся День відкритих дверей

У суботу, 24 лютого, Черкаський державний технологічний університет гостинно відчинив двері для потенційних абітурієнтів, їхніх батьків та всіх зацікавлених в отриманні гідної освіти. День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме професійне майбутнє молоді.

Сьогодні Черкаський державний технологічний університет – це стабільний, прогресивний, унікальний вищий навчальний заклад, до складу якого входять 7 факультетів, 40 кафедр, а підготовка студентів здійснюється за 36 спеціальностями освітнього ступеня бакалавр, 34 спеціальностями освітнього ступеня   магістр та 11 спеціальностями освітнього ступеня доктора філософії.

Черкаський державний технологічний університет навчальний заклад десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного університету, який випускає висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних та лінгвістичних спеціальностей.

 

Всі фотографії можна переглянути на Flickr

 

– Наш заклад дбає про те, щоб молоде покоління отримало достойну вищу освіту, гідну роботу з високою заробітною платою та працювало на благо України, - наголосиву вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Хочеться порадити молодим людям обирати майбутню професію, прислуховуючись до власного серця, а також до порад своїх батьків, які завжди бажають найкращої долі для своїх дітей. Ми, в свою чергу, чекаємо на вас влітку та докладем овсіх зусиль, щоб ви ніколи не пожалкували, що обрали для навчання Черкаський державний технологічний університет. Ми маємо потужний науково-педагогічний колектив, у доброму стані утримуємо приміщення та лабораторні бази. Унас є все для того, щоб ви змогли успішно навчатися та пишалися нашим університетом.

Щорічно, навесні у вищих навчальних закладах країни розпочинається вступна кампанія, і кожного року вносяться певні зміни до порядку її проведення. Про особливості цьогорічної вступної кампанії, правила прийому та про  проходження військової підготовки студентами Черкаського державного технологічного університету розповів відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Віктор  Демиденко.

Вступна кампанія щороку унікальна, насамперед, тому, що вступники щороку нові. Та все ж, для того, аби вступити до омріяного вишу необхідно дотримуватися певних правил і процедур, - зауважив  Віктор В’ячеславович.  – Цьогоріч, на відміну від попередніх років, у всіх вишах країни типовий перелік предметівна ті конкурсні пропозиції, де є бюджетні місця. Зверніть увагу, що у 2018 році ви можете подати 7 заяв на чотири спеціальності, тому необхідно бути вкрай уважними при виборі предметів на ЗНО та подачі заяв у вищі навчальні заклади.Якщо вам бракує інформації, чи виникають конкретні питання – не вагаючись, звертайтеся до приймальної комісії нашого університету. Це можна робити по телефону, на сайті, або завітавши до нашого вишу.

Гості університету мали чудову нагоду дізнатися про таке нелегке і, водночас, багатогранне, цікаве, сповнене несподіванок та приємних вражень,   незабутнє студентське життя безпосередньо від студентів, зокрема від заступника голови Студентського самоврядування Черкаського державного технологічного університету, голови Студентської ради при Черкаській обласній державній адміністрації, студента ІV курсу факультету економіки та управління Володимира Півненка.

– У Черкаському державному технологічному університеті надзвичайно яскраве та захопливе студентське життя. Я обравцей виш,насамперед томущо я особисто був вражений ввічливим ставленням до студентів, коли прийшов до приймальної комісії, а також чув багато позитивних відгуків від знайомих та друзів, - поділився власним досвідом Володимир Півненко.  – Студентське самоврядування в ЧДТУ, відповідно до чинного законодавства, наділене певними правами та має все необхідне для ефективної діяльності, навіть окремий кабінет. Крім захисту прав студентівСтудентське самоврядування зацікавлене, щоб випускники ЧДТУ ставали висококваліфікованими фахівцями та набували конкурентоспроможності на ринку праці.

До Дня відкритих дверей усі факультети університету підготували для гостей насичену програму: майстер-класи, вікторини, інтелектуальні ігри, квести, презентації, виставки та ще багато всього цікавого.

Протягом заходу всі гості мали унікальну нагоду на власні очі побачити справжнє студентське життя та відчути себе частиною великої університетської родини.

Я хочу вступити до Черкаського державного технологічного університету на спеціальність «Графічний дизайн», – відкрила плани на найближче майбутнє одинадцятикласницяАнна Притула. – Мені дуже подобається малювати, зараз малювання– моє хобі, але я мрію, аби незабаром моє захоплення стало професією, яка буде приносити задоволення. Оскільки в Черкасах лише Черкаський державний технологічний університет готує фахівців за такою спеціальністю і може втілити мою мрію, то під час ЗНО я буду здавати предмети, які необхідні для вступуу цей виш на кафедру дизайну.

Загалом, День відкритих дверей у ЧДТУ пройшов оригінально і креативно: абітурієнти могли взяти участь у цікавих квестах, майстер-класах, вікторинах, інтелектуальних іграх, виконати завдання на кмітливість, відвідати факультети, поспілкуватися з викладачами та студентами, отримати від фахівців вичерпні відповіді на хвилюючі питання.

Цікава захоплива мандрівка університетом стала чудовою можливістю для абітурієнтів впевнитися в унікальності ЧДТУ та остаточно визначитися з вибором навчального закладу. Щирий прийом та доброзичливе ставлення згуртованого колективу Черкаського державного технологічного університету справили позитивне враження на гостей. Відтак, із навчального закладу абітурієнти йшли з надією повернутися сюди вже у статусі студентів.