,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ побували на новітньому українському підприємстві
Четвер, 15 лютого 2018 12:30

Представники ЧДТУ побували на новітньому українському підприємстві

Представники ЧДТУ побували на новітньому українському підприємстві

Нещодавно кафедра технології бродильних виробництв ЧДТУ організувала екскурсію для викладачів і студентів на  новітнє українське підприємство з переробки високоякісного монофлорного та поліфлорногомеду «BEEHIVE» (Біхайв),  що розташоване в селі Чернявка Черкаської області.

Завод «Біхайв» має сучасне обладнання для переробки меду, це чи не єдине підприємство з переробки і фасування меду,  яке має міжнародний харчовий сертифікат якості, що дає можливість експортувати сертифікований мед під брендом Український мед.

Відтак, студенти та викладачі кафедри мали чудову нагоду познайомитися з новітнім обладнанням для гомогенізації продукції та обладнанням у лабораторії багаторівневої системи контролю якості, а також продегустувати натуральний якісний мед, у якому збережені всі корисні властивості вихідної сировини.

Загалом, з 15 січня до 11 лютого 2018 року, студенти кафедри технології бродильних виробництв Черкаського державного технологічного університету проходили ознайомчу, виробничу, технологічнута переддипломну практику на промислових підприємствах міста  Черкаси,  Черкаської та Київської  областей.

Завдяки такій можливості, майбутні фахівці мали чудову нагоду закріпити теоретичні знання та здобути практичні навички в галузі харчових технологій.