,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ урочисто вручили дипломи випускникам 2018 року
Середа, 31 січня 2018 12:29

У ЧДТУ урочисто вручили дипломи випускникам 2018 року

У ЧДТУ урочисто вручили дипломи випускникам 2018 року

30 січня в Черкаському державному технологічному університеті відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів випускникам Черкаського державного технологічного університету 2018 року.

Сьогодні Черкаський державний технологічний університет – це стабільний, прогресивний, унікальний вищий навчальний заклад, до складу якого входять 7 факультетів, 40 кафедр. Наразі у ЧДТУ здійснюється підготовка студентів за 36 спеціальностями освітнього ступеня бакалавр, 34 спеціальностями освітнього ступеня магістр та 11 спеціальностями освітнього ступеня доктора філософії.

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного вишу, який випускає висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних та лінгвістичних спеціальностей.

Вручення дипломів – це визначна подія для вищого навчального закладу, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів спільної плідної праці та перші кроки випускників у самостійне трудове життя.

Всі фотографії можна переглянути на Flickr

В актовій залі ЧДТУ зібрався згуртований колектив університету, який за роки навчання став справжньою сім’єю, аби привітати випускників із довгоочікуваним важливим днем та розділити їхні перші враження від усвідомлення початку дорослого життя.

Відкриваючи урочистості, ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор низько вклонився батькам випускників за гідне виховання своїх дітей, подякував студентам за свідомий вибір Черкаського державного технологічного університету для здобуття фаху,  висловив слова вдячності науково-педагогічним працівникам за часточки їхніх душ, щиро вкладених у кожного студента. 

− Сьогодні свято радісне і водночас сумне. Радісне, бо ми отримали результати своєї праці. А сумнетому що молоді люди, які присвятили п`ять з половиною років свого життя університету− покидають його, – наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор. – У будь-який час ви можете сюди завітати, поділитися своїми успіхами в кар`єрі та особистими досягненнями. Щиро бажаю, щоб ви пишалися тим, що обрали саме Черкаський державний технологічний університет та здобули тут гідну освіту, стали фахівцями, які конче необхідні не лише Черкащині, а й Україні.

У Черкаському державному технологічному університеті вже стало доброю традицією відзначати випускників за здобутки у навчанні, а також за активну участь в громадському житті навчального закладу. Чимало студентів ЧДТУ, окрім  того, що сумлінно навчалися – постійно були на громадській та творчій передовій.

Відтак, почесні грамоти ЧДТУ з рук ректора отримали найактивніші студенти, які проявили себе в різних сферах: науці, громадській роботі, волонтерстві, культурно-масовій діяльності.

Цьогоріч, згідно з Наказом по Черкаському державному технологічному університету, на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр випустилося 22 особи, 8 випускників отримали дипломи з відзнакою;

на лінгвістичному факультеті за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр випустилося 8 осіб, 1 випускник отримав диплом з відзнакою;

на будівельному факультеті за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр випустилася 41 особа, 15 випускників отримали дипломи з відзнакою;

на факультеті інформаційних технологій і систем за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр випустилося 98 осіб, 32 випускники отримали дипломи з відзнакою;

на факультеті комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну випустилося 87 осіб, за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр – 5 осіб,  1 випускник отримав диплом з відзнакою; за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст  - 16 осіб, 7 випускників отримали дипломи з відзнакою; за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр 66 осіб, 15 випускників отримали дипломи з відзнакою;

на факультеті електронних технологій і робототехніки випустилося 36 осіб, за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст  - 14 осіб, 1 випускник отримав диплом з відзнакою; за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр  - 22 особи, 4 випускники отримали дипломи з відзнакою;

на факультеті економіки та управління випустилося за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр 36 осіб, за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр 114 осіб, 76 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Декани всіх факультетів висловили найщиріші побажання своїм вчорашнім студентам, які починають торувати стежки відповідального професійного життя. Кожен декан сподівається, що здобутий  у Черкаському державному технологічному університеті фах стане запорукою особистих досягнень, визначних успіхів, розвитку та розбудови нашої держави.

Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться палким спогадом у серцях. Цього дня їх прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. Кожен висловив сердечні слова привітання та щирі побажання.

Атмосферу піднесення та незабутнього настрою свята підсилювали святкові концертні номери студентів – учасників вокальної студії «Консонанс» Центру студентського розвитку та культурних програм Черкаського державного технологічного університету Ольги Кривенко та Владислава Харченка.