,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулися навчання з охорони праці, пожежної і електробезпеки та безпеки життєдіяльності
Четвер, 21 грудня 2017 15:28

У ЧДТУ відбулися навчання з охорони праці, пожежної і електробезпеки та безпеки життєдіяльності

У ЧДТУ відбулися навчання з охорони праці, пожежної і електробезпеки та безпеки життєдіяльності

20 грудня в Черкаському державному технологічному університеті пройшло навчання та перевірка знань із питань охорони праці, електробезпеки та пожежної безпекидля технічного персоналу вишу. Працівникам нагадали правила дотримання техніки безпеки на робочих місцях, правила поводження з електроприладами, надання першої медичної допомоги та порядок дій під час виникнення пожежі.

21 грудняу ЧДТУ відбулося навчання з безпеки життєдіяльності для кураторів академічних студентських груп.

Такий захід проведено з метою посилення контролю за збереженням життя й здоров`я студентів, попередження надзвичайних ситуацій в закладах освіти під час новорічних та  різдвяних свят.

Під час теоретичної частини аудиторія розглянула чимало важливих питань, а саме: безпека дорожнього руху під час новорічних і різдвяних свят, правила пожежної безпеки, дотримання правил гігієни у період поширення епідемічних захворювань, профілактика кишково-шлункових захворювань, поводження в громадських місцях з незнайомими людьми та підозрілими предметами, безпечне перебування біля річок, водойм та на льоду, використання піротехніки.

Всі відповідальні особи, які пройшли навчання та успішно склали перевірку знань мають право проводити зі студентами інструктажі з питань охорони праці під час новорічних та  різдвяних свят, а також ознайомлювати з методами надання першої медичної допомоги.

Позапланові інструктажі з безпеки життєдіяльності також проведено зі сторожами та черговими.