,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти будівельного факультету ЧДТУ організували благодійну акцію
Понеділок, 18 грудня 2017 09:22

Студенти будівельного факультету ЧДТУ організували благодійну акцію

Студенти будівельного факультету ЧДТУ  організували благодійну акцію

Напередодні Дня святого Миколая студенти будівельного факультету Черкаського державного технологічного університету провели благодійну акцію, ставши волонтерами свята для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Цього року студенти відвідали діток 2 класу комунального закладу «Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра Черкаської обласної ради»».

Гості приїхали з гарним настроєм, великим бажанням подарувати веселе свято та радість дітям. Увесь день був наповнений незабутніми враженнями як для дітей, так і для студентів. Вихованці дитячого будинку були залучені до різноманітних ігор, співочих та спортивних конкурсів й інших розваг.

Невід’ємною частиною поїздки стали подарунки, іграшки, солодощі, одяг, взуття та інші необхідні речі. Школярі раділи та щиро дякували за все. І найкращою вдячністю були їхні посмішки та обійми. Тож студенти-візитери закликають усіх небайдужих брати участь у подібних заходах і разом робити світ добрішим.

Працівники закладу висловлюють подяку всім, хто надав матеріальну допомогу та долучився до організації поїздки в дитячий будинок.