,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ нагородили переможців конкурсу реклами «Моя школа – найкраща!»
Середа, 29 листопада 2017 17:52

У ЧДТУ нагородили переможців конкурсу реклами «Моя школа – найкраща!»

У ЧДТУ нагородили переможців конкурсу реклами «Моя школа – найкраща!»

Вперше у Черкаському державному технологічному університеті кафедра економічної кібернетики та маркетингу провела особливий фестиваль реклами «Моя школа – найкраща!».

До участі в фестивалі долучилося більше двадцяти шкіл Черкащини, аби голосно заявити про унікальність своєї школи.

- Кожна школа має свою унікальність, і кожна школа найкраща в своєму роді, - наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. - Школи – це той осередок, де формуються найкращі якості молодого покоління. Саме в школі молодь вчиться ставати найкращими, найперспективнішими, найуспішнішими. А Черкаський державний технологічний університет покликаний згуртовувати молоде покоління, адже ми всі – найкращі.

Декан факультету економіки та управління ЧДТУ Демиденко Віктор В’ячеславович привітав усіх присутніх із чудовою подією, започаткованою на теренах Черкаського державного технологічного університету, та подякував усім представникам шкіл, які охоче відгукнулися на пропозицію взяти участь у фестивалі реклами, виявили бажання створювати щось нове, розвиватися і досягати успіхів.

- Я вважаю, що саме такі заходи дозволяють молодому поколінню у майбутньому ставами професійними фахівцями в обраних сферах, спонукають до досягнення успіхів, дають поштовх для розвитку та креативу, - зазначив Віктор В’ячеславович.

У свою чергу організатор фестивалю, завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингуКоломицева Олена Віталіївна висловила надзвичайну вдячністьдиректорам представлених шкіл за розуміння інноваційних підходів в освіті та спонсорам заходу за підтримку і активну участь в процесі оцінювання.

- Маркетинг і реклама демонструють нам рівень цивілізованості економіки і соціальних комунікацій. Реклама сьогодні вийшла далеко за межі комерційних організацій, а світ побудований таким чином, що існує високий рівень конкуренції у всіх сферах життя, зокрема, на освітянській ниві між навчальними закладами, - переконана ОленаКоломицева. – Тому, сьогоднішні учасники фестивалю змогли не тільки зануритися у сучасний світ реклами і отримати естетичну насолоду, а й здобути нові знання, розширити свої можливості, які їм вкрай знадобляться в майбутньому, а головне – дуже креативно і з великою любов’ю прорекламувати свою школу.

Черкаський державний технологічний університет зібрав велику родину креативців із Черкас та всього регіону. Представники шкіл протягом кількох місяців надсилали свої відеороботи на запропоновану їм тематику «Моя школа найкраща», аби розповісти широкому загалу про особливості своєї школи.

Переглянути альбом на Flikr 

 

 

Під час фестивалю у невимушеній атмосфері всі присутні переглянули 10 найкреативніших, на думку журі, робіт. До того ж, аби перегляд не був одноманітним, організатори підготували цікаву вікторину на рекламну тематику та виступи талановитих студентів черкаського вишу.

Окрім відео робіт, деякі навчальні заклади взяли участь у фестивалі реклами, представляючи логотипи та рекламу своїх шкіл.

 

Абсолютно всі учасники реклама-фесту «Моя школа - найкраща» отримали нагороди, цінні подарунки від спонсорів, бурхливі оплески залу та неймовірні враження від заходу.

А за результатами оцінювання журі, головними переможцями конкурсу відеоробіт «Моя школа - найкраща» стали: Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 25, яка отримала Диплом 3-го ступеня за перемогу у Реклама-фесті та грошову винагороду від ТОВ «Юрія-фарм» у розмірі 700 грн;

Черкаська спеціалізована школа №13 отримала Диплом 2-го ступеня за перемогу у Реклама-фесті та грошову винагороду від ТОВ «Юрія-фарм» у розмірі 1000 грн;

Смілянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 отримала Диплом 1-го ступеня за перемогу у Реклама-фесті та грошову винагороду від ТОВ «Юрія-фарм» у розмірі 1500 грн.

 

- Мені надзвичайно, що відбуваються такі заходи для молодого покоління, зокрема для школярів, адже діти – це наше майбутнє, - запевнила представник головного спонсора реклама-фесту заступник директора виробництва медичних виробів на Черкащині ТОВ «Юрія-Фарм»Юлія Базилевська.-  Юрія-Фарм завжди підтримує і бере участь у подібних подіях, адже завдяки цьому розвивається потенціал нашої країни, наше майбутнє.


Важко уявити реклама-фест «Моя школа найкраща» без підтримки спонсорів:

- ТОВ «Юрія-фарм» - генеральний директор Деркач Дмитро Іванович; директор виробництва медичних виробів ТОВ «Юрія-фарм» Токовенко Богдан Анатолійович;

- ТОВ «БОН Буассон» - директор Крупка Віталій Іванович;

- Гіпермаркет «Делікат+» - директор Гладун Сергій Миколайович;

- Благодійний фонд «Делікат» - керівник Буря Денис Андрійович;

- Супермаркет «NOVUS» - керуюча Мигаленко Людмила Володимирівна;

- ФОП «Justini» -  директор Танцюра Олена Юріївна;

- ФОП «Wonder» - директор, голова громадської організації «Автомобільний клуб «Черкаси»», представник Автомобільної Федерації України в Черкаській області Яроменко Андрій Анатолійович;

- Туроператор «Від краю до краю» та Просвітницько-розважальний комплекс «Зерноленд» - директор Лавріненко Назар Петрович;

- Агентство креативного відпочинку «Enot» - директор Литвинов Кирило Олександрович