,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентка ЧДТУ перемогла у XX Міжнародному Фестивалі-конкурсі «Барви осені»
Четвер, 23 листопада 2017 15:13

Студентка ЧДТУ перемогла у XX Міжнародному Фестивалі-конкурсі «Барви осені»

Студентка ЧДТУ перемогла у XX Міжнародному Фестивалі-конкурсі «Барви осені»

Днями, 21 та 22 листопада, з нагоди Дня студента в місті Київ відбувся XX Міжнародний Фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2017»

Це традиційний чарівний осінній конкурс краси, грації та таланту, що проводиться серед колективів та виконавців навчальних закладів у жанрах розмовного, вокально-хорового та хореографічного мистецтва, а також є чудовою нагодою поділитися з навколишніми своїми мистецькими вміннями та здібностями!

Студентка факультету електронних технологій і робототехніки Олена Зубрицька із віршем Гаріка Бірчі «В моїй Україні ніхто не стріляє» представила Черкаський державний технологічний університет.  За результатами журі конкурсу Олена отримала Диплом Лауреата І ступеня у номінації “Художнє декламування”.

А її наставник – представник Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Анастасія Василенкоотримала Лист подяки від Президії Асоціації навчальних закладів України за залучення студентської молоді до художніх цінностей, художнього слова і поезії та активну участь у роботі ХХ Міжнародного Фестивалю-конкурсу «БАРВИ ОСЕНІ – 2017».

Варто зазначити, що готував Олену до конкурсу фахівець ІІ категорії Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Артем Євтушенко.

Вітаємо переможницю та зичимо подальшого розвитку та підкорення нових мистецьких вершин!