,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся кастинг ведучих
П'ятниця, 20 жовтня 2017 14:24

У ЧДТУ відбувся кастинг ведучих

У ЧДТУ відбувся кастинг ведучих

Черкаський державний технологічний університет живе цікавим насиченим мистецьким життям. Щороку в стінах  університету Центр студентського розвитку та культурних програм організовує безліч патріотичних та  святково-розважальних заходів.

У цьому навчальному році вже провели xудовий V Фестиваль-конкурс «Дебют першокурсника – 2017», у новому форматі пройшов захід до Дня працівників освіти України, а тиждень тому відгриміло Третє спортивно-патріотичне свято «Козаків славні сини» присвячене Дню захисника України та Дню козацтва.

Уже  другий рік поспіль Центр студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ задля пошуку творчих особистостей із вмінням творчо та креативно проводити різноманітні заходи  відбувається кастинг ведучих. Адже  успіх кожної події певною мірою залежить саме від них. Ведучі першими з'являються на сцені та впливають на загальну атмосферу в залі: задають темп та керують емоціями глядачів.

Кожен ведучий – це, насамперед, актор, який не лише  досконало володіє своїм голосом, але й не боїться імпровізувати на сцені, може вийти із незапланованої ситуації так, аби глядачі у жодному разі не помітили форс-мажору.

Життя, напевно, було б нецікавим, якби все було відомо наперед. А в роботі ведучого чи конферансьє, яка для багатьох надалі може стати і професією, інколи виникають непередбачувані ситуації…

А ще  життя ведучого – це безліч цікавих заходів, нові знайомства,  творчість та самовдосконалення.

Цьогоріч кастинг у ЧДТУ відбувся 19 жовтня 2017 року, на який прийшли  28 представників 7 факультетів університету, а саме:

 

1. Коваленко Аліна Вікторівна (ФХТСО)

 2. Хиря Каріна Сергіївна (ФХТСО)

 3. Тіщенко Андрій Ігорович (ФЕУ)

4. Діденко Ольга Миколаївна (ФХТСО)

5. Лежньов Мирослав В’ячеславович (ФЕУ)

6. Панасенко Євгеній Васильович (ФЕУ)

7. Яценко Катерина Максимівна (ФІТІС)

8. Дяченко Андрій Олександрович (БФ)

9. Босий Роман Анатолійович (БФ)

 10. Зубрицька Олена Вікторівна (ФЕТР)

 11. Логвиненко Артем Андрійович (ФІТІС)

 12. Кушнір Валерія Віталіївна (ЛФ)

 13. П’ятенкова Юлія Костянтинівна (ФЕУ)

 14. Коваленко Дарина Вікторівна (ФЕУ)

 15. Томюк Стелла Іванівна (ФХТСО)

 16. Нетахата Анна Сергіївна (ЛФ)

 17. Прокопенко Валентин Андрійович (ФЕУ)

 18. Савонік Дарія Олексіївна (ФЕУ)

 19. Бондар Тетяна Русланівна (ФЕУ)

 20. Шевченко Сергій Сергійович (ФХТСО)

 21. Баранов Павло Дмитрович (ФХТСО)

 22. Вельган Леся Олександрівна (ФХТСО)

 23. Педченко Ольга Вікторівна (БФ)

 24. Атамась Мілена Владиславівна (ЛФ)

 25. Сушко Олександр Сергійович (ФКТМД)

 26. Адаменко Євгеній Сергійович (ФХТСО)

 27. Скопінцева Богдана Романівна (ФЕУ)

 28. Ратушний Олександр Олегович  (ФЕУ)

 

На початку кастингу з вітальним словом виступив проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Миколайович Лазуренко.

Він привітав учасників від  імені  в.о. ректора ЧДТУ  Олега Григора та особисто від себе побажав творчих злетів учасникам кастингу, адже саме сцена ЧДТУ була тим порогом, від якого починали і відомі сьогодні телеведучі України, зокрема і наш земляк, черкащанин  Олександр Скічко.

Тож, відповідальна місія постала перед неупередженим журі у складі: начальника Центру студентського розвитку та культурних програм Тетяни Леонтіївни Кужим; старшого  викладача кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем ЧДТУ, члена Національної спілки письменників України, лауреат Міжнародного мистецького конкурсу «Коронація слова» Володимира Олексійовича Даника, студента 2 курсу ФЕУ, організатора та постановника танцювальних композицій, флешмобів Дьордяя Марка; студента 4 курсу лінгвістичного факультету, організатора та постановника танцювальних композицій, флешмобів, члена оргкомітету по підготовці «Студент року»,  «Міс та Містер ЧДТУ» Едуарда Кучеренка.

Кастинг  проходив  у 4 етапи. Під час першого етапу конкурсанти представляли та декламували заздалегідь обрані  вірші чи прозу. На другому етапі учасники виразно читали підібрану студклубом ЧДТУ прозу. Протягом третього етапу студенти, працюючи в парі, читали фрагменти сценаріїв вже проведених заходів університету. І на фінальному четвертому етапі відбору учасники відповідали на  запитання членів журі.

По завершенню кастингу журі подякувало всім учасникам за їхнє бажання бути активними та розвивати свої творчі здібності, адже під час відбору були виявлені й інші творчі здібності учасників. Відтак, деякі студенти отримали запрошення на інші не менш цікаві заходи: Студент року ЧДТУ 2017, ІІ конкурс юнацької творчості «Крила », а також пропозиції долучитись до участі у грі КВН.

Крім цього, член журі, старший  викладач кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем ЧДТУ, член Національної спілки письменників України, лауреат Міжнародного мистецького конкурсу «Коронація слова» Володимир Олексійовича Даник подарував 3 учасникам свої авторські книги за активність та креативність.