,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ презентували проект YEP та конкурс Battle ВНЗ
Четвер, 19 жовтня 2017 12:35

У ЧДТУ презентували проект YEP та конкурс Battle ВНЗ

У ЧДТУ презентували проект YEP та конкурс Battle ВНЗ

У вівторок, 17 жовтня, на базі Черкаського державного технологічного університету відбулась презентація інноваційної мережі академічних стартап-інкубаторів YEP та конкурсу «Батл ВНЗ» у межах Форуму INNOVATION MARKET.

На початку заходу з вітальним словом до аудиторії звернувся виконуючий обов’язки ректора Олег Григор.

У наш час молодь повинна бути прогресивною. Ми пишаємося тим, що у нашому університеті створюються належні умови для навчання, оскільки у навчальному закладі необхідно навчатися продукувати думки і впроваджувати в життя ідеї, - наголосив Олег Григор. -  Я впевнений, що саме тут знайдуться команди або одноосібні проекти, які гідно представлятимуть не лише наш університет, а й Черкаську область. Та, насамперед, ви представлятимете  себе, як особистість, адже участь у  такому проекті формує ваш професійний досвід  і ви значно підвищите рівень  конкурентоспроможності на ринку праці.

Досвідчені та молоді підприємці, учасники проекту YEP поділилися особистими історіями про шлях до успіху. Гості заходу надихали власним прикладом на втілення комерційних ідей та досягнення поставленої мети попри можливі перешкоди.

Вже незабаром, упродовж 4-5 листопада 2017 року в Києві проходитиме тренінг з підготовки до фіналу конкурсу «Батл ВНЗ» для команд відібраних вишів.

Змагання відбудуться в межах II Міжнародного Форуму INNOVATION MARKET, а їх фінал заплановано на 23 листопада. У цьому конкурсі представники вищих навчальних закладів України матимуть нагоду позмагатися за звання кращого інноваційного рішення у різних сферах життя. Учасниками змагань можуть бути як команди зі студентів, викладачів, наукових співробітників, так і одна особа, що представляє свій виш. Відбирати заявників, що прийняті до участі в «Батлі ВНЗ», будуть 28-31 жовтня. Судитимуть поєдинок керівники компаній та сучасні українські інноватори. Переможці, крім титулу чемпіона та головного виграшу 25000 грн., отримають призи та пропозиції втілити свої проекти в життя на реальних підприємствах.

       

«Battle ВНЗ» - це унікальний шанс реалізувати свій проект разом із найкращими українськими і міжнародними компаніями!