,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ приєднався до мережі бізнес-інкубаторів YEP
Вівторок, 17 жовтня 2017 12:01

ЧДТУ приєднався до мережі бізнес-інкубаторів YEP

ЧДТУ приєднався до мережі бізнес-інкубаторів YEP

Студентки Черкаського державного технологічного університету спеціальності «Міжнародна економіка» Бондар Альона, Гунько Вікторія та Кришня Таїсія увійшли до команди координаторів бізнес-інкубатору YEP. Протягом 6-8 жовтня 2017 року дівчата проходили стажування у Києві. У результаті, вони склали операційну команду, на яку покладено функції організації, координації та інформаційного супроводу даного проекту в університеті.

Інкубатор має на меті розвиток та підтримку студентських бізнес-ідей, стартапів та навчання їх сучасному підприємництву. Експерти з України, Ізраїлю, Польщі та Німеччини ділитимуться досвідом та знаннями з резидентами спільноти YEP Incubators.

Студенти вчитимуться підприємницькому мисленню, вивчаючи різні підходи, отримуючи різні компатенції, розширюючи свої горизонти та тренуючи свої соціальні навички.

Створення мережі академічних бізнес-інкубаторів із навчальними програмами для підприємців, експертною та менторською підтримкою від успішних бізнесменів і тренерів є важливими елементами для підтримки розвитку малого та середнього підприємництва в Україні. І одним з ключових напрямків є підтримка саме технологічних та інноваційних стартапів, як частини розвитку нової креативної економіки України.

 

Таїсія:«…Стартап індустрія – один з найтрендовіших трендів в наш час. Зараз світ постійно спостерігає за стартапами та інноваційними проектами, за їх успіхами і невдачами, злетами та падіннями. Інвестиції, раунди, екзіти … Україна не є виключення, багато молодих… і немолодих людей марять змінити світ зі своїми проривними стартапами. І ці прагнення не безпідставні, адже всі експерти твердять, що українці мають величезний інтелектуальний та технічний потенціал. Крім того, щороку можемо спостерігати за гучними новинами про успіхи наших стартапів на глобальному ринку… Тому старт такого проекту в ЧДТУ це дійсно важливо і відкриває нові перспективи!!!»

 

Альона:«…Створення мережі академічних бізнес-інкубаторів з навчальними програмами для підприємців, експертною та менторською підтримкою від успішних бізнесменів і тренерів є важливими елементами для підтримки розвитку малого та середнього підприємництва в Україні. І одним з ключових напрямків є підтримка саме технологічних та інноваційних стартапів, як частини розвитку нової креативної економіки України»

 

Вікторія:«… Важливо, що проект націлений на молодь і дасть можливість студентам, які прагнуть змін реально досягнути цього. Адже програма підтримується з боку реальних українських та міжнародних компаній. Участь у програмі для багатьох може стати успішних кроком для побудови кар’єри у сфері ІТ технологій чи стати стартом власної справи. Саме тому і саме зараз ми вирішили долучитися до YEP! Наша команда впевнена, що нам вдасться повноцінно долучитися до процесу розбудови потужної екосистеми молодіжного підприємництва в Україні, звичайно,за підтримки університетів, бізнесу та держави!»

 

 

 

Галерея зображень