,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Викладачі кафедри дизайну ЧДТУ по-особливому відзначили День Художника
Вівторок, 10 жовтня 2017 10:40

Викладачі кафедри дизайну ЧДТУ по-особливому відзначили День Художника

Викладачі кафедри дизайну ЧДТУ по-особливому відзначили День Художника

Троє талановитих художників кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету: Куліш Тетяна Анатоліївна, Шепеньков Олександр Олександрович та Галицька Олена Валеріївна відзначили День художника України розписом стін музичної зали дитячого садочку № 10 «Ялинка». Митці взялися до роботи напередодні професійного свята і завершили творчий витвір саме в святковий день.

-       Ми сподіваємося, що і батькам, і дітям буде до вподоби такий подарунок, - зазначає старший викладач кафедри дизайну ЧДТУ  Тетяна Куліш. – Спільними зусиллями ми намагалися втілити  в традиційному пейзажі та у порах року глибину нашої української культури.

-    Реалізація такого мистецького проекту стала можлива за сприяння директора цього садочка Рисіч Вікторії Владиславівни і музичного керівника Інни Борисівни, - наголошує викладач кафедри дизайну ЧДТУ Олена Галицька. -  Урок, який я отримала під час роботи над проектом: цінність такого ресурсу, як підтримка однодумців, здатен компенсувати навіть брак фінансів. Байдужим бути легко, а от активним - весело!

Художники кафедри дизайну сподіваються, що їхнє мистецтво та частинки їхньої душі милуватимуть око, покращуватимуть настрій та  сприятимуть любові до нашого краю не одне покоління вихованців дитячого садочку «Ялинка».