,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Освітян ЧДТУ привітав студент з Китаю
Четвер, 05 жовтня 2017 17:07

Освітян ЧДТУ привітав студент з Китаю

Освітян ЧДТУ привітав студент з Китаю

Вже кілька десятків років у Черкаському державному технологічному університеті ефективно діє Навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами, який був створений з метою мовної та спеціальної підготовки іноземних громадян для подальшого навчання на факультетах ЧДТУ або будь-якого іншого вишу України.

Студенти з багатьох куточків світу приїздять до Черкас, аби отримати фахові знання саме у Черкаському державному технологічному університеті.
Іноземні студенти не лише сумлінно навчаються, а й беруть активну участь у всіх заходах своєї альма-матер. Відтак, з професійним святом – Днем працівників освіти України пісенним подарунком усіх освітян ЧДТУ привітав студент  Навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами  Лі Чао з Китаю.

Цікавість іноземців до нашого навчального закладу та бажання здобувати освіту в Черкаському державному технологічному університеті вкотре доводить, що ЧДТУ ефективно розвивається не лише на терені нашої держави, а й добра слава про виш поширюється далеко за межі нашої країни.

 

Галерея зображень