,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулась урочиста посвята в студенти вступників спеціальності «Облік і оподаткування»
П'ятниця, 29 вересня 2017 09:21

У ЧДТУ відбулась урочиста посвята в студенти вступників спеціальності «Облік і оподаткування»

У ЧДТУ відбулась урочиста посвята в студенти вступників спеціальності «Облік і оподаткування»

Нових студентів кафедри бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту   факультету економіки та управління привітали проректор з гуманітарно-виховних питань Черкаського державного технологічного університету Валентин Лазуренко та завідувач кафедри бухгалтерського обліку Валентина Гавриленко.

Вони констатували, що затребуваність  спеціальності «Облік і оподаткування» отримала чергове підтвердження у цифрах цьогорічного набору студентів ЧДТУ. І це не дивно, адже саме ця спеціальність  входить до двадцятки професій майбутнього і стабільно користується попитом на ринку праці. Випускники кафедри підготовлені для обліково-економічної, обліково-аналітичної, обліково-фінансової, контрольно-ревізійної та аудиторської роботи в організаціях, установах та на підприємствах різних галузей економіки. І саме випускники ЧДТУ завжди успішно проходять конкурси на заміщення вакантних посад у органах державної влади. Характерним є і те, що випускники кафедри бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту відкривають власні підприємства і стають працедавцями для нових поколінь випускників кафедри.  

Проректор з гуманітарно-виховних питань Черкаського державного технологічного університету Валентин Лазуренко та завідувач кафедри бухгалтерського обліку Валентина Гавриленко вручили  студентам першого курсу та студентам третього курсу, прийнятим на скорочену форму навчання, посвідчення студента спеціальності «Облік і оподаткування».

Присутні на святі представники газети «Все про бухгалтерський облік», що тісно співпрацює із кафедрою, вручили «першачкам» грамоти та подарунки.

Студенти старших курсів кафедри бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту   також тепло привітали вступників, прийняли їх в свою дружню родину та подарували їм цікаву розважальну програму.

Переглянути фотоальбом у Flickr