,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Для студентів ЧДТУ провели майстер-клас та лекцію від Jabil Ukraine
Четвер, 28 вересня 2017 09:11

Для студентів ЧДТУ провели майстер-клас та лекцію від Jabil Ukraine

Для студентів ЧДТУ провели майстер-клас та лекцію від Jabil Ukraine

27 вересня у Черкаському державному технологічному університеті представники відомого світового виробника електроніки провели майстер-клас та лекцію для студентів чотирьох факультетів університету.

Для студентів факультету електронних технологій і робототехніки, факультету інформаційних технологій і систем та факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну  представники ТОВ «Jabil Circuit Ukraine Limited» провели майстер-клас із тестування електроніки, де студенти цих факультетів змогли дізнатися також важливу інформацію щодо впровадження новітніх технологій у галузі електроніки та створення інновацій.

Для студентів же факультету економіки та управління українські представники світового виробника електроніки провели лекцію щодо планування та постачання, формування попиту на міжнародних ринках, зміни динаміки замовлення в залежності від тенденції ринку, залучення нових замовників, налагодження розподілу продукції та фінальних каналів збуту.

Як зазначив декан Факультету електронних технологій і робототехніки  Артем Гончаров,цей захід став черговим у низці подій, спрямованих на співпрацю із роботодавцями що регулярно проводяться у ЧДТУ для підвищення рівня освіти та можливостей працевлаштування інших студентів.

Переглянути фотоальбом у Flickr

 

– Сьогодні наші випускники уже працюють на  Jabil Ukraine, а у подальшому плануємо налагодити співпрацю не лише щодо працевлаштування студентів, але й їх стажування у компанії. Jabil Ukraine уже підгримує заходи факультету, а наших студентів запросили відвідати днями «Jabil Manufacturing Day», – розповідає декан ФЕТР  Артем Гончаров. – За останній час це уже п’ята компанія, із якою ми налагоджуємо співпрацю. Зокрема, завдяки співпраці із ТОВ «Теко Трейд» у ЧДТУ було створено навчальну лабораторію із GPS-моніторингу та проведено відповідні курси для студентів і бажаючих мешканців міста. Розпочалася співпраця та підписані відповідні договори із ТОВ «ІнтерКаргоТрак», компанією «Sicame Ukraine».Кафедрарадіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем розпочинає співпрацю з Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром. Останні, зокрема, виявили  зацікавленість як у працевлаштуванні наших студентів та підвищенні кваліфікації своїх співробітників, так і у співпраці в науковому напрямку, зокрема з залученням результатів, отриманих науковою школою професора Кунченка, що допоможуть підвищити точність досліджень.