,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ взяли участь у найбільшій виставці України
Понеділок, 25 вересня 2017 12:14

Представники ЧДТУ взяли участь у найбільшій виставці України

Представники ЧДТУ взяли участь у найбільшій виставці України

У п’ятницю, 22 вересня, представники Черкаського державного технологічного університету взяли участь у «Ярмарку спеціальностей», що проходив у межах Міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО».

Вже четвертий рік поспіль найбільша виставка України розташовується в Кропивницькому,  в одному із найважливіших аграрних регіонів нашої країни. Загальна площа «АГРОЕКСПО» складає 100 000 квадратних метрів та включає в себе як відкриті, так і криті (18 000 квадратних метрів) виставкові майданчики. А унікальною особливістю «АГРОЕКСПО» є можливість побачити в роботі усі типи аграрної техніки на демонстраційному полігоні для польових випробувань площею 60 000 квадратних метрів у безпосередній близькості до головних експозицій учасників.

Традиційно цьогоріч на «АГРОЕКСПО» проходив  «Всеукраїнський освітній ярмарок», де, поміж численних навчальних закладів із різних куточків України, свої наукові розробки  та особливості навчального процесу  демонстрували і представники ЧДТУ.  Роздаткові інформаційні матеріали, відеопрезентація, цікаві питання вікторини та висококваліфіковані консультації наших фахівців викликали неабияку цікавість у відвідувачів виставки. «Ярмарок спеціальностей» на «АГРОЕКСПО» – це не лише запрошення абітурієнтів до вишів та допомога у визначенні майбутньої професії для старшокласників та їхніх батьків, а й чудова нагода налагодити освітні контакти для розвитку і подальшої співпраці з іншими навчальними закладами.

Крім цього, «АГРОЕКСПО» пропонував надзвичайно багату палітру різноманітних заходів: це і експозиції вітчизняних та зарубіжних брендів у павільйоні і на відкритих майданчиках на площі 100 000 м2, і демонстраційні покази техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу, і спеціальні заходи, бізнес-форуми, семінари та консультації фахівців.

Для Черкаського державного технологічного університету участь у подібній події - це унікальна можливість познайомитися з новітніми технологіями, якісним обладнанням та сучасною технікою вітчизняного та зарубіжного виробництва, а отже збагатитися знаннями та зробити суттєвий крок вперед у саморозвитку та самовдосконаленні.

Колектив Черкаського державного технологічного університету отримав Подяку за участь в «Agroexpo-2017» від заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції, Голови організаційного комітету Ольги Трофімцевої.