,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В освітянській родині ЧДТУ привітали професора Юрія Триуса з ювілеєм
Четвер, 14 вересня 2017 17:16

В освітянській родині ЧДТУ привітали професора Юрія Триуса з ювілеєм

В освітянській родині ЧДТУ привітали професора Юрія Триуса з ювілеєм

Сьогодні, 14 вересня, засідання Вченої ради Черкаського державного технологічного університету відбулося з нагоди ювілею завідувача кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій управління ЧДТУ, доктора педагогічних наук, кандидата фізико-математичних наук, професора, Юрія Васильовича Триуса.

На початку зібрання з вітальним словом до ювіляра звернувся виконувач обов’язків ректора ЧДТУ Олег Григор.

-       Для професора досягнення такого шановного віку - це як для молодої людини досягнення повноліття. Тож, від імені багатотисячного колективу Черкаського державного технологічного університету бажаю нових здобутків, звершень та досягнень на життєвій та науковій ниві, - наголосив Олег Григор, вручивши Юрію Васильовичу Почесну грамоту ЧДТУ.

Чимало дорогих гостей завітали у цей особливий день до черкаського вишу, аби висловити щирі слова привітань, згадати роки знайомства, дружби та спільної праці.

 

Начальник  управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський, окрім вітальних слів, нагородив Юрія Триуса відзнакою освітян «За відданість справі». До поздоровлень долучилися Голова Федерації професійних спілок Черкаської області Петро Шевченко та голова первинної профспілкової організації ЧДТУ Наталія Гончарова. Заступник начальника департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова виконала почесну місію передати Юрію Васильовичу Триусу Подяку за впровадження в навчальний процес сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та значний особистий внесок в розвиток освіти міста Черкаси від міського голови Анатолія Бондаренка.

 

Серед людей, які пошанували ювіляра в день його народження: начальник штабу антитерористичного центру при Службі безпеки України, представники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, у якому Юрій Васильович пропрацював не один рік, представники Криворізького державного педагогічного університету та Криворізького національного університету, Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова та Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України. Крім цього, не оминули визначну подію і представники ІТ-компаній «Доктор Елекс» та «Тріумф Груп» та представники Черкаської обласної лікарні й Черкаського обласного кардіологічного центру. 

І, звичайно ж, це свято не відбулося б без підтримки факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ під керівництвом декана Ірини Трегубенко та рідної для Юрія Триуса кафедри  комп’ютерних наук та інформаційних технологій управління Черкаського державного технологічного університету.

Безліч теплих слів прозвучало на честь ювіляра, згадали життєвий шлях та наукову діяльність Юрія Васильовича, незабутні миттєвості та неймовірні емоції. Безперечно, коли поруч справжні люди та вірні друзі, то попереду ще чимало досягнень, цікавих подій та позитивних вражень.