,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ розпочалася вступна кампанія
Середа, 12 липня 2017 11:53

У ЧДТУ розпочалася вступна кампанія

У ЧДТУ розпочалася вступна кампанія

Черкаський державний технологічний університет гостинно відкрив двері для нових майбутніх студентів.

 

Перший день вступної кампанії у ЧДТУ був дуже динамічним - і консультаційному центру, що допомагає вступникам заповнювати електронні заяви, довелося працювати вкрай активно. Хоча, більшість заяв до ЧДТУ надійшло все ж у паперовому вигляді.

Лише за перший день було подано понад 300 заяв абітурієнтів, що обрали ЧДТУ – вступників за освітім ступенем бакалавра (зі скороченим терміном навчання) та магістра.

Це більше, ніж у день старту вступної кампанії  минулого року - активними були навіть вступники на навчання за освітнім рівнем магістра, що, зазвичай, «підтягуються» ближче до завершення термінів вступної кампанії.

Переглянути фотоальбом у Flickr

 

- Ми готові до прийому вступників за 45 спеціальностями, частина з яких (історія та археологія, філософія, інформаційні системи та технології, публічне управління та адміністрування, соціальне забезпечення) було відкрито цьогоріч, - констатує відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Віктор Демиденко.   – Прийом документів на перший курс  триватиме до  18:00 26 липня (20 липня - для абітурієнтів, яким необхідно складати вступні іспити й творчі конкурси). Цьогоріч прийом заяв відбуватиметься виключно у електронній формі, навіть для заочної форми навчання. Зарахування вступників на програми підготовки бакалаврів за державним або регіональним замовленням відбудеться не пізніше 12:00 7 серпня, а бакалаврів за рахунок цільових пільгових державних кредитів, за кошти фізичних та юридичних осіб - не пізніше 30 вересня. Варто зазначити, що ми продовжуємо також приймати на навчання за скороченими  програмами підготовки випускників коледжів та технікумів.

Цьогоріч, з метою стимулювання вступу до регіональних вишів, на окремі технічні та природничі спеціальності, та вступу абітурієнтів із сільської місцевості, Міністерство освіти і науки запровадило чотири коефіцієнти до конкурсного балу – регіональний, галузевий, сільський і першочерговий.

Зокрема, при вступі до ЧДТУ регіональний коефіцієнт буде складати 1,02,  галузевий коефіцієнт (при вступі на окремі технічні спеціальності, за умов подання заяви із першим пріоритетом) – 1,03, сільський коефіцієнт (для вступників – випускників сільських шкіл)  – 1,02.

У підсумку, абітурієнт, що закінчив сільську школу і вступає до ЧДТУ на технічну спеціальність, та успішно закінчив підготовчі курси ЧДТУ, може розраховувати на підвищення конкурсного балу на 7%.

Зі спеціальностями та освітніми програмами ЧДТУ абітурієнти можуть ознайомитися за посиланням: https://chdtu.edu.ua/admission/directions