,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ підписав меморандум про співпрацю з Українською академією наук
Середа, 05 липня 2017 16:20

ЧДТУ підписав меморандум про співпрацю з Українською академією наук

ЧДТУ підписав меморандум про співпрацю з Українською академією наук

Сьогодні до Черкаського державного технологічного університету завітав голова відділення Стратегічного розвитку України Української академії наук, головний редактор міжнародного науково-практичного журналу «Проблеми інноваційно – інвестиційного розвитку» Леонід Григорович Шморгун.

Леонід Григорович тривалий час очолював секцію з питань освіти відділення економіки і управління Української академії наук, тож він ніяк не зміг залишитися осторонь резонансних подій в ЧДТУ.

-     Нині я опікуюся питаннями освіти, консультую Уряд України та беру участь у міжнародних конференціях. Відтак, мені не байдужа ні освіта, ні освітній заклад, у якому я зараз перебуваю, ні його доля, - зазначив у вітальному слові голова відділення Стратегічного розвитку України Української академії наук Леонід Шморгун.

Леонід Шморгун зустрівся з колективом Черкаського державного технологічного університету, аби обговорити актуальні питання, висловити підтримку чинному керівнику навчального закладу Олегу Григору та запропонувати підписати меморандум про співпрацю.

Оскільки Леонід Шморгун є головним редактором фахового  журналу «Проблеми інноваційно – інвестиційного розвитку», який видається 8-ма мовами і на сторінках якого науковці діляться своїм досвідом, думками, інноваціями, публікаціями, матеріалами, доробками у різних наукових галузях, то саме угоду про можливість публікацій на сторінках міжнародного наукового видання і було підписано в присутності колективу ЧДТУ.

-     Публікації науковців Черкаського державного технологічного університету у міжнародному виданні  - це чудова нагода повідомити світу про досягнення наших фахівців та про ефективний розвиток нашого навчального закладу, - наголосив в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор.