,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ урочисто вітали із ювілеєм професора Валентину Кунченко-Харченко
Вівторок, 13 червня 2017 09:47

У ЧДТУ урочисто вітали із ювілеєм професора Валентину Кунченко-Харченко

У ЧДТУ урочисто вітали із ювілеєм професора  Валентину Кунченко-Харченко

12 червня колектив освітян Черкаського державного технологічного університету урочисто привітав із ювілеєм доктора технічних наук, професора, академіка Української технологічної академії, завідувача кафедри інформатики, інформаційної безпеки та документознавства ЧДТУ  Валентину Кунченко-Харченко.

 

- Ця жінка є берегинею нашого університету – і саме завдяки діяльності таких людей він   став одним із провідних вишів регіону й України, - зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор, вітаючи ювілярку і вручаючи Валентині Кунченко-Харченко вітальну адресу та Почесну грамоту ЧДТУ.

Цього дня на адресу ювілярки звучало багато теплих слів – привітати її зібралися і колеги, і колишні учні, і друзі професорки та університету.

- Сьогодні освітяни області сповнені радості і гордості за таку велику людину, вчену, патріота України, про чий внесок у розвиток освіти свідчать державні нагороди, - наголосила голова Черкаської обласної профспілки працівників освіти і науки України Ольга  Жалдак, вручаючи Валентині Кунченко-Харченко Почесну грамоту за плідну багаторічну працю на освітянській ниві.

Привітав ювілярку і декан факультету електронних технологій  Артем  Гончаров. До віншувань приєдналися і колеги Валентини Кунченко-Харченко по факультету електронних технологій - завідувачі  кафедр, професори  Володимир  Палагін та Олександр Ситник, а також – помічник ректора ЧДТУ, професор Юрій Лега.

Якщо колеги-чоловіки говорили про такі якості Валентини Кунченко-Харченко як наполегливість, цілеспрямованість, енергійність, то її колежанки по університетській жіночій  спілці «Оріана» – декан лінгвістичного факультету, професор Людмила Білик та завідувач кафедри філософських та політичних наук, професор Анжела Бойко акцентували на її творчій закоханості у професію, життєрадісності та талановитості.

По дружньому теплим був пісенний дарунок від члена Національної спілки письменників України, поета-пісняра Володимира Даника.

Побажавши ювілярці довгих років і натхнення, Валентині Кунченко-Харченко подарували пісню «Калина», яку виконала солістка вокальної студії Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Ольга Кривенко.