,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ взяв участь в Олімпійському дні
Понеділок, 12 червня 2017 10:10

ЧДТУ взяв участь в Олімпійському дні

ЧДТУ взяв участь в Олімпійському дні

Із нагоди заснування Міжнародного олімпійського комітету (23 червня 1894 року), традиційно, у всьому світу проходить Олімпійський день бігу.

Близько 400 дітей, студентів, спортсменів та аматорів різних вікових категорій взяли участь у змаганнях із бігу у межах Олімпійського дня, що відзначали у нашому місті 10 червня. Цьогоріч спортсмени здолали 1400 метрів середмістям Черкас – від площі «Дружби народів» до скверу Богдана Хмельницького.

Більше 30 студентів Черкаського державного технологічного університету разом із завідувачем кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Василем Загороднім та доцентом Ларисою Ярославською долучилися до олімпійського забігу.

По завершенні заходу, під час церемонії закриття, організатори відмітили активну участь наших студентів та нагородили Черкаський державний технологічний університет дипломом Національного олімпійського комітету України.

Всі учасники спортивного свята отримали сертифікати Міжнародного олімпійського комітету, хороший настрій та позитивні емоції!