,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Мати студентки ЧДТУ подолала тисячі кілометрів, аби побувати в університеті, де навчалася її донька
Понеділок, 12 червня 2017 09:25

Мати студентки ЧДТУ подолала тисячі кілометрів, аби побувати в університеті, де навчалася її донька

Мати студентки ЧДТУ подолала тисячі кілометрів, аби побувати в університеті, де навчалася її донька

9 червня до Черкаського державного технологічного університету прибула Фаіма Сісе - мама студентки ФІТІС Марі Сісе із далекої країни Гвінея–Канакрі. Цього дня відбувався захист бакалаврської випускної роботи   її доньки - і мама мала чудову нагоду бути присутньою на захисті та познайомитись із професорсько-викладацьким складом, який протягом чотирьох років навчав її доньку.

Нам дуже приємно, що батьки іноземних студентів відвідують університет, подолавши такий довгий шлях, - зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. - Я можу без сумнівів запевнити батьків, що їх діти в ЧДТУ здобудуть якісну, престижну освіту, яка знадобиться їм в подальшому житті і разом з тим вони знаходяться в надійних руках, і можуть бути за них спокійні. Такі візити є доказом того, що іноземні громадяни можуть бути впевнені в тому, що перебування в Україні є безпечним, і зокрема в такому чудовому місті, як Черкаси.

Навчально-науковий центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки всебічно сприяє тому, щоб іноземні студенти почували себе комфортно в стінах університету та відчували підтримку і турботу, - констатувала директор Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко. - Мамі була проведена екскурсія по університету, де вона побачила, де навчається та проводить час її донька. Такі зустрічі є важливими в рамках профорієнтаційної роботи серед іноземних студентів та популяризації ЧДТУ за кордоном. Я впевнена, що мама Фатума Сісе отримала позитивні емоції від теплого прийому і перебування в університеті та буде рекомендувати його для навчання.