,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини До Дня науки студенти ЧДТУ отримали подяки
Четвер, 18 травня 2017 16:43

До Дня науки студенти ЧДТУ отримали подяки

До Дня науки студенти ЧДТУ отримали подяки

Виконуючий обов’язки голови Студентської ради Черкаського державного технологічного університету Євгеній Стрєльніков та голова правління Української асоціації студентів Сергій Пилипенко взяли участь у розширеному робочому засіданні Черкаської обласної студентської ради при Черкаській обласній державній адміністрації. На заході був присутній начальник Управління освіти та науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський. Під час засідання розглядалися наукові звіти та досягнення студентів за минулий рік.

Потому, студенти Черкаського державного технологічного університету Євгеній Стрєльніков і Сергій Пилипенко отримали Подяки  Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації за активну громадську позицію, сумлінну працю, значний особистий внесок у зміцнення і розвиток студентського самоврядування та з нагоди Дня науки.

- Такі робочі зустрічі із адміністрацією області покращують співпрацю студентів з очільниками регіону та спонукають до подальшого розвитку науки та освіти на Черкащині. Хочеться відмітити професійність чинної каденції обласної студентської ради при Черкаській ОДА та подякувати адміністрації області за таку відкриту зустріч, - зазначив голова правління Української асоціації студентів Сергій Пилипенко.