,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Відбулася чвертьфінальна гра студентської баскетбольної ліги України
Субота, 13 травня 2017 09:35

Відбулася чвертьфінальна гра студентської баскетбольної ліги України

Відбулася чвертьфінальна гра студентської баскетбольної ліги України

Цього року збірна команда Черкаського державного технологічного університету вдало розпочала боротьбу у Студентській баскетбольній лізі України та вперше увійшла до вісімки найкращих студентських команд України.

За результатами жеребкування у чвертьфінальному матчі ЧДТУ дісталися сильні суперники – чинні чемпіони Студентської баскетбольної ліги України – збірна команда Класичного приватного університету (м.Запоріжжя).

Перший матч на виїзді у Запоріжжі завершився із рахунком 113:89 на користь КПУ.

У другій грі, матчі-відповіді,  що проходила у СК «Будівельник», наша команда також поступилася переможцю СБЛУ сезону 2016-2017 з рахунком 89:111.

Практично рівна боротьба відбувалася у першій половині гри. За три хвилини до кінця третьої чверті баскетболісти ЧДТУ були попереду (65:59), але після дискваліфікації Руслова Нікіти та Нагорного Дмитра, вдача перейшла на бік КПУ. У підсумку – впевнена перемога гостей і ЧДТУ припиняє подальшу боротьбу у турнірі.

Найрезультативнішим гравцем нашої команди став центровий  Дмитро Скапінцев, який відзначився дабл-даблом – 32 очки та 23 підбирань.

Пелипай Антон – 19 очок,  Руслов Нікіта – 6 оч., Паплавський Олексій - 13 оч., Нагорний Дмитро – 3 оч., Кузьменко Влад – 2 оч., Стецюк Євген - 2 очки, Ситник Ярослав – 0 оч., Упоров Денис – 0.