,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшли «Дні студентської науки»
П'ятниця, 21 квітня 2017 12:26

У ЧДТУ пройшли «Дні студентської науки»

У ЧДТУ пройшли «Дні студентської науки»

18 – 20 квітня 2017 року у Черкаському державному технологічному університеті відбулись «Дні студентської науки», що вже стали однією із добрих традицій університету.

Це – огляд та підведення підсумків науково-дослідної роботи студентів за рік, за всіма  науковими напрямками. Під час «Днів студентської науки» пройшов ряд кафедральних науково-практичних конференцій та виставка науково-технічної творчості студентів. Вона відбулась 20 квітня – цього дня усі факультети Черкаського державного технологічного університету представили творчі доробки своїх студентів: дослідні зразки, діючі макети та інструменти, програмні рішення, тощо. Результативність наукової роботи студентів стала яскравим свідченням  інноваційної діяльності колективу вишу, відображенням потенційної можливості кафедр по вдосконаленню практики навчання та впровадженню нових педагогічних технологій.

Переглянути фото на Flickr

 

- Наших студентів вже можна назвати навіть колегами, адже вони провели титанічну роботу. Більшість студентських проектів гідні дорослих професорських розробок. Дуже приємно, що до днів студентської науки з кожним роком долучається ще більше і більше молоді. Сподіваюся, що в майбутньому переможці конкурсів продовжать займатися науковими розробками і навіть, можливо, продовжать свою працю в аспірантурі нашого університету, – наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор.

На підсумковому пленарному засіданні оргкомітету переможцям «Днів студентської науки» вручили Почесні грамоти ЧДТУ та дипломи.