,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентам ЧДТУ провели майстер-клас зі створення відеорезюме
Вівторок, 28 березня 2017 14:25

Студентам ЧДТУ провели майстер-клас зі створення відеорезюме

Студентам ЧДТУ провели майстер-клас зі створення відеорезюме

Представники Черкаського міського центру зайнятості розповіли студентам Черкаського державного технологічного університету, як правильно створити відеорезюме, щоб зацікавити свого роботодавця

Черкаський державний технологічний університет тісно співпрацює з міським центром зайнятості вже не один рік. Нещодавно в університеті був відкритий Центр працевлаштування та розвитку кар’єри, який допомагає студентам у подальшому пошуку роботи.

-       Цим  майстер-класом ми розпочинаємо низку заходів для старшокурсників та майбутніх випускників, розрахованих на те, щоб підвищити їх конкурентноспроможність на ринку праці та підготувати до пошуку першого робочого місця, - зазначила старший інспектор сектору доуніверситетської підготовки та профорієнтаційної роботи ЧДТУ  Світлана Булаткіна. -  Крім того, ми пропонуємо психологічну підтримку та підготовку до проходження співбесід.  Менеджери по підбору персоналу, які співпрацюють з Центром працевлаштування та розвитку кар'єри, можуть дати багато корисних порад та відповісти на запитання, які хвилюють молодих спеціалістів. Тож запрошуємо всіх бажаючих скористатися послугами нашого центру.

Як розповіла фахівець із профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Черкаського міського центру зайнятості Яна Ружина, з метою підсилення профорієнтаційної роботи серед молоді, впровадження інноваційних інструментів для поглиблення співпраці між безробітними громадянами та роботодавцями, планується створення Всеукраїнського кадрового резерву служби зайнятості. До цього резерву матимуть змогу звертатися роботодавці з метою пошуків претендентів на вакантні посади.

-       Для реалізації цього Кадрового резерву, перш за все, потрібно створити базу відеорезюме випускників навчальних закладів. Для цього ми  і розпочали відповідну роботу з навчальними закладами. Сьогодні ми розповіли про структуру та переваги відеорезюме та продемонстрували для прикладу два вдалих ролики, - констатувала Яна Ружина.