,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ компанія Allbau Software GmbH презентувала програмний комплекс Allplan
Понеділок, 20 березня 2017 09:44

У ЧДТУ компанія Allbau Software GmbH презентувала програмний комплекс Allplan

У ЧДТУ компанія Allbau Software GmbH презентувала  програмний комплекс Allplan

15 березня в рамках підписання Договору про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та Allbau Software GmbH Nemetschek Group(Німеччина) відбулася презентація програмного комплексу Allplan для студентів та викладачів будівельного факультету ЧДТУ.

Сьогодні концерн Nemetschek вважається одним із провідних виробників програмного забезпечення для архітектурної та інженерно-будівельної галузей. Компанія розробляє і реалізовує сучасні рішення в області планування, будівництва і експлуатації архітектурних споруд та об'єктів нерухомості, а також програмне забезпечення для мультимедіа. На разі компанія Nemetschek з усіма філіалами має клієнтів у більш ніж 140 країнах світу.

Вже незабаром, у межах підписаного Договору  про співпрацю з ЧДТУ, передбачається безкоштовне надання компанією Allbau Software GmbH Nemetschek Group ліцензійних програмних комплексів Allplan для комп’ютерної лабораторії будівельного факультету освітнього вишу та безкоштовне навчання і стажування викладачів ЧДТУ на базі компанії Allbau Software GmbH. Крім цього, студенти ЧДТУ отримають можливість брати участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах і олімпіадах, які організовує компанія Allbau Softwar GmbH Nemetschek Group.