,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У Черкасах відкрито виставку «Калейдоскоп», присвячену 57-річчю ЧДТУ та 15-річчю кафедри дизайну
Понеділок, 13 березня 2017 10:04

У Черкасах відкрито виставку «Калейдоскоп», присвячену 57-річчю ЧДТУ та 15-річчю кафедри дизайну

У Черкасах відкрито виставку «Калейдоскоп», присвячену 57-річчю ЧДТУ та 15-річчю кафедри дизайну

10 березня у Черкаському будинку вчителя було відкрито виставку робіт викладачів кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету. Як розповіла завідувач кафедри дизайну Наталія Романенко, це уже вдруге викладачі ЧДТУ презентують свої роботи на міському рівні.

-​ Виставка має назву «Калейдоскоп», оскільки поєднує роботи у абсолютно різному стилі. Дизайнер – це перш за все, художник. І я рада, що можу констатувати: рівень наших викладачів – художників дійсно високий. Саме завдяки цьому нам і вдається ось уже 15 років випускати дійсно кваліфікованих фахівців, - зазначила Наталія Романенко.

Усі роботи виставки дуже різнопланові за тематичним спрямуванням. Викладачі ЧДТУ показали вершину своєї техніки та фантазії, тому кожна робота вражала своєю неперевершеністю.

-​ П'ятнадцять років – це, безумовно, значний історичний момент. Я гордий із того, що наша кафедра дизайну серед своїх досягнень може продемонструвати не лише підготовку на високому рівні талановитої молоді. Цю творчість і натхнення, які ми сьогодні побачили на цій виставці, викладачі передають своїм студентам, які згодом стають висококваліфікованими і затребуваними спеціалістами, - констатував ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор.