,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На базі Черкаського державного технологічного університету відбулось засідання Координаційної ради ВНЗ Черкаської області
Понеділок, 06 березня 2017 14:41

На базі Черкаського державного технологічного університету відбулось засідання Координаційної ради ВНЗ Черкаської області

На базі Черкаського державного технологічного університету відбулось засідання Координаційної ради ВНЗ Черкаської області

У п’ятницю на кафедрі фізичного виховання та здоров'я людини Черкаського державного технологічного університету відбулось чергове засідання Координаційної ради вищих навчальних закладів Черкаської області з питань фізичної культури та спорту.

У засіданні взяли участь представники вищих навчальних закладів Черкаської області, а також фахівці у галузі викладання фізичної культури та спорту. У ході дискусій були розглянуті важливі питання сучасного підходу до організації фізичного виховання у вищих навчальних закладах Черкащини. Учасники та гості активно долучились до обговорення існуючих проблем галузі, пропонували шляхи їх вирішення.

Також не залишило нікого байдужим обговорення проекту Положення про організацію фізичного виховання і масового спорту у ВНЗ. Фахівці внесли конструктивні пропозиції щодо певних норм запропонованого документу для подальшого розгляду в Комітеті з фізичного виховання та спорту МОН України.

Далі були розглянуті питання організації та проведення XV Універсіади Черкаської області у 2017 році серед ВНЗ типу: інститути, академії, університети, та участі команд ВНЗ Черкаської області у ХІІІ літній Універсіаді України 2017 року. Учасники наради обговорили проекти регламентів вказаних вище заходів, внесли пропозиції щодо термінів та місць проведення змагань обласної Універсіади, ухвалили склад організаційного комітету.

Підсумковою стала доповідь голови Координаційної ради Загороднього В.В. "Про стан фізичної підготовленості студентів" - аналіз показників стану здоров'я та фізичної підготовленості студентської молоді.

За підсумками засідання до Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України надіслані пропозиції з усіх розглянутих питань.