,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники державних навчальних закладів професійно-технічної освіти ознайомилися з правилами вступу до ЧДТУ
Вівторок, 28 лютого 2017 16:13

Представники державних навчальних закладів професійно-технічної освіти ознайомилися з правилами вступу до ЧДТУ

Представники державних навчальних закладів професійно-технічної освіти ознайомилися з правилами вступу до ЧДТУ

У п’ятницю 24 лютого в Черкаському державному технологічному університеті  відбувся консультаційний день для учнів державних навчальних закладів професійно-технічної освіти. На цьому заході представники  училищ та ліцеїв, викладачі та майстри виробничого навчання мали змогу отримати інформацію про особливості цьогорічного вступу до університету.

Між ЧДТУ та Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Черкаській області діє угода про співпрацю. Для виконання цієї угоди Навчально-науковий центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки запросив гостей з 5 навчальних закладів: Черкаський професійний автодорожній ліцей,Черкаське вище професійне училище будівельних технологій, Черкаське ВПТУ імені Г.Ф. Короленка, Черкаський професійний ліцей і  Черкаське вище професійне училище.

У кінозалі університету майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватися з відповідальним секретарем приймальної комісії Віктором Демиденко, – повідомила фахівець відділу доуніверситетської підготовки та профорієнтаційної роботи ННЦПОДП Валентина Хижняк. – Гості ознайомились з спеціальностями та напрямами підготовки, умовами навчання, переліком вступних випробувань та матеріально-технічною базою університету.

   Протягом заходу всі гості мали нагодупоспілкуватися з представники факультетів та кафедр, отримати рекламні буклети та побувати на факультетах, щоб остаточно визначитися з вибором навчального закладу.