,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ вшанували видатного ювіляра - ветерана педагогічної праці Сергія Гребенюка
Понеділок, 13 лютого 2017 12:10

У ЧДТУ вшанували видатного ювіляра - ветерана педагогічної праці Сергія Гребенюка

У ЧДТУ вшанували видатного ювіляра - ветерана педагогічної праці Сергія  Гребенюка

- Це дійсно видатна подія для нашого університету – бо саме завдяки самовідданій праці Сергія Марковича Гребенюка він зростав і розвивався. Відстоювати позиції нашого університету, сприяти його зміцненню і становленню того авторитету, який він зараз має, було визначальним у роботі людини, яку ми завжди із пошаною називатимемо нашим колегою, - із такими словами звернувся до  ювіляра ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор, вручаючи Сергію Гребенюку Почесну грамоту від університету.

Вшановуючи ювіляра, згадували його яскравий життєвий шлях: від роботи на Уманському  заводі «Мегометр» (інженером-технологом, змінним майстром, старшим технологом) та Уманському оптико-механічному  заводі (начальником виробничо-технічного відділу, а потім директором) – до голови планово-економічного відділу Черкаського облвиконкому, заступника голови облвиконкому, першого заступника голови планово-економічного управління, очільника управління економіки Черкаської обласної державної адміністрації.

Майже 20 років плідної праці  Сергій Гребенюк віддав Черкаському державному технологічному університету.Неоціненним був його внесок у процес розбудови ЧДТУ, покращення його матеріально-технічної бази, ще під час його роботи посаді головою планово-економічного відділу Черкаського облвиконкому. У 1995 році він був обраний членом правління Спілки економістів України. А у 1997 році Сергій Гребенюк  став доцентом кафедри економіки та управління ЧДТУ. За професіоналізм у роботі Сергія Марковича було нагороджено високими державними нагородами: Орденом Знак Пошани, рядом медалей, Грамотою Президії Верховної Ради України, почесним знаком «Відмінник народної освіти України», почесним знаком «Відмінник охорони здоров’я СРСР».

Щире слово до вітань ювіляра додала і голова Черкаської обласної профспілки працівників освіти і науки України Ольга Жалдак, яка подякувала Сергію Марковичу за величезну людську доброту і відповідальну працю, та додала, що до її вітання сьогодні приєднуються усі освітяни області, віддаючи шану  величезному внеску   Сергія Гребенюка у розвиток закладів науки та освіти регіону.

До поздоровлень приєднався голова  Черкаської обласної радиветеранів Володимир Веретільник, що вручив ювіляру «найбільшу ветеранську відзнаку» - Почесну грамоту.

- Я дуже хвилююсь сьогодні і усім вам дуже вдячний за щирі слова, - звернувся до присутніх Сергій Маркович Гребенюк. – Але ми просто намагались сумлінно працювати. І я радий, що цим мені вдалося внести свою частку у розвиток ЧДТУ.

Ще одним подарунком стало пісенне привітання від солістки  вокальної студії Центру студентського розвитку та культурних програм  Катерини Бережної.