,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Перемогами ЧДТУ завершився ще один ігровий день в Аматорській лізі з баскетболу
Понеділок, 06 лютого 2017 13:58

Перемогами ЧДТУ завершився ще один ігровий день в Аматорській лізі з баскетболу

Перемогами ЧДТУ завершився ще один ігровий день в Аматорській лізі з баскетболу

Протягом 28 січня-4 лютого відбулися 6-ий та 7-ий тури в Аматорській лізі з баскетболу.

У 6-му турі команда «ЧДТУ-2» зустрічалась з «Фрегатом», де в напруженій боротьбі програла одне очко. Гра закінчилася з рахунком 72-73, на користь «Фрегата». У цій зустрічі варто відзначити гравця «ЧДТУ-2» Щербину Богдана з дабл-даблом (12 підбирань, 16 очок), який так і не приніс команді бажаної перемоги. А у «Фрегата» найкращим гравцем став Реньгач Олександр з 16-ю очками.

Наступну гру зіграли баскетболісти «ЧДТУ» – «Авіс». Команда «студентів» у складі лише п’ятірки, які грали без замін, отримала легку перемогу з відривом у 16 очок. Відмітимо Савківа Андрія (ЧДТУ), який здобув дабл-дабл з 11 підборами та 25 очками.

7-ий тур став переможним для обох команд університету. Матчі не стали несподіваними для наших гравців. Але юнакам ці перемоги далися дуже важко.

У поєдинку з «Авіс», студенти «ЧДТУ-2», програючи по ходу зустрічі більше половини ігрового часу, тільки у третій чверті змогли змінити хід матчу на свою користь та здобули перемогу з різницею у три очки з результатом 62:59. Вирішальний перелом у грі відбувся завдяки згуртованій командній грі у захисті та результативним швидким відривам Литвиненка Владислава та Прокопенка Євгена.

Найрезультативнішими гравцями зустрічі стали Любченко Денис та Прокопенко Євген, набравши по 17 очок кожен.

4 лютого «ЧДТУ» продовжила свою переможну ходу і у наступному поєдинку з «ФлешРоялем». З перших хвилин матчу «ЧДТУ» заволоділи ініціативою та після першої чверті вели у рахунку 17:9. Студенти свою скарбничку поповнювали переважно кидками із середньої лінії та завдяки технічній грі під щитом. Напружений для наших юнаків став четвертий період гри, де до останньої хвилини суперники зробили багато спроб відігратися та рахунок тримався з різницею у одне-два очко. І тільки на останній хвилині вирішилася доля матчу, нашім хлопцям вдалося скорегувати відсоток влучень з гри. У підсумку перемога «ЧДТУ» - 59:53.

Відмітимо найрезультативнішого гравця нашої команди Савківа Андрія – 22 очок. Бажаємо командам університету «Так тримати» і у наступних турах!