,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Молодіжне розважальне свято «Новорічне диво» для іноземних студентів відбулося в ЧДТУ
П'ятниця, 23 грудня 2016 14:20

Молодіжне розважальне свято «Новорічне диво» для іноземних студентів відбулося в ЧДТУ

Молодіжне розважальне свято «Новорічне диво» для іноземних студентів відбулося в ЧДТУ

Костюмованою вечіркою із розвагами, веселощами, конкурсами і гаданнями,  піснями та запальними танцями зустрічали переддень Нового року у Черкаському державному технологічному університеті іноземні студенти.

- Хочеться привітати всіх студентів та гостей нашого заходу із наближенням Нового року – і  побажати усім  міцного здоров’я, кохання, удачі! Велика подяка вам усім  за гарне навчання та досягнуті результати. Бажаю  і надалі ви не зупинятися на досягнутому,   прагнути до нових знань. Ви робите дуже великий крок, отримуєте освіту, це  інвестиції у вашу майбутню кар’єру,- привітав студентів декан  центру по роботі з іноземними студентами Олександр Білик.

Від ректорату ЧДТУ студентів також прийшли привітати проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко, проректор Микола Куницький та директор Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Світлана Лишко.

- Уже понад 40 років – від часу створення університету і донині - у нас навчаються іноземні студенти із багатьох країн світу. Ми пишаємося тим, що надаємо якісну освіту представникам інших держав. Ми завжди  будемо давати своїм студентам лише якісні знання, - підсумував проректор з гуманітарно-виховних питань  Валентин Лазуренко.