,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ завершились футбольні змагання серед команд навчальних закладів міста, присвячені 73-річниці визволення м. Черкаси від нацистських загарбників
П'ятниця, 23 грудня 2016 09:27

У ЧДТУ завершились футбольні змагання серед команд навчальних закладів міста, присвячені 73-річниці визволення м. Черкаси від нацистських загарбників

У ЧДТУ завершились футбольні змагання серед команд навчальних закладів міста, присвячені 73-річниці визволення м. Черкаси від нацистських загарбників

У спортивному комплексі Черкаського державного технологічного університету відбувся останній тур змагань з міні-футболу серед навчальних закладів Черкас, присвячених 73-й річниці визволення Черкас від нацистських загарбників.

У напівфіналі зустрілись команди Черкаського державного бізнес-коледжу та Черкаського політехнічного технікуму, де у запеклій боротьбі команда бізнес-коледжу (із рахунком 7:5) виборола III місце.

У боротьбі за І місце на футбольний майданчик вийшли команди ЧДТУ та Інституту банківської справи. Гра проходила у напруженій боротьбі, гравці обох команд показали технічну майстерність  та результативну гру. Із рахунком 8:7 перемогла команда ЧДТУ.
Багато зусиль для цієї  перемоги, належної підготовки команди до турніру та організації змагань доклав  тренерський склад команди ЧДТУ – старші викладачі кафедри фізичного виховання  та здоров'я людини Павло Кандиба та Андрій Матусевич.

За результатами турніру, було визначено наступні номінації: кращий гравець –  В’ячеслав Магльований, кращий воротар – Дмитро Гармаш, кращий бомбардир – Денис Шарабура .