,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ збиратиме малюнки черкаських школярів
Четвер, 22 грудня 2016 09:34

ЧДТУ збиратиме малюнки черкаських школярів

ЧДТУ  збиратиме малюнки черкаських школярів

Кафедра дизайну оголосила конкурс малюнків черкаських  школярів 7-11 класів, усі учасники якого зможуть  протягом місяця навчатись дизайну у ЧДТУ.

 

- Кожен черкаський школяр 7-11 класу може надіслати нам фото свого малюнка електронною поштою – і  взяти участь у конкурсі, що триватиме до березня наступного року, - зазначив декан факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну  ЧДТУ Микола Підгорний. – Аби участь у конкурсі могли взяти якомога більше школярів, ми не обмежували тематику, техніку і формат їх малюнків. Усі автори отримають запрошення пройти безкоштовні місячні підготовчі курси до вступу у ЧДТУ на навчання за спеціальністю «дизайн». Кращі шість робіт будуть відзначені Дипломами і нагородами,  та рекомендацією кафедри дизайну до вступу на навчання у ЧДТУ за спеціальністю «дизайн». Підсумки  конкурсу і вручення нагород ми проведемо у квітні і приурочимо їх до II Всеукраїнської науково-практичної конференції (з міжнародною участю), присвяченої 15-річчю кафедри дизайну ЧДТУ.

Фото своїх робіт черкаські школярі можуть надсилати за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або поштовою адресою: 18006, м. Черкаси, б.Шевченка 460, ЧДТУ, кафедра дизайну (4 корпус, 4 поверх, 405а).