,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ взяли участь у змаганнях із легкої атлетики
Понеділок, 19 грудня 2016 09:20

Студенти ЧДТУ взяли участь у змаганнях із легкої атлетики

Студенти ЧДТУ взяли участь у змаганнях із легкої атлетики

У Черкасах відбулись змагання із легкої атлетики за програмою ІІ Спортивних ігор Черкаської області та ХХVІІІМеморіалу Олександра Тканка.

 

16-17 грудня відбулися змагання із легкої атлетики за програмою ІІ Спортивних ігор Черкаської області серед університетів та інститутів, а також змагання ХХVІІІМеморіалу Олександра Тканка, присвячені 100-річчю із Дня народження Героя Радянського Союзу.

Змагання проходили у легкоатлетичному манежі за участю провідних легкоатлетів України - із Кіровоградської, Вінницької, Чернігівської, Полтавської, Черкаської областей та міст Черкаси і Київ.

 У змаганнях узяли участь студенти Черкаського державного технологічного університету, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Черкаського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи», Уманського державного педагогічного університету, Уманського національного університету садівництва, Кіровоградського державного педагогічного університету, Чернігівського національного університету імені Т. Г. Шевченка, Кіровоградського національного технологічного університету, Вінницького гуманітарного педагогічного ліцею, спортсмени ДЮСШ та ОСДЮСШОР м. Кременчуга, Києва,  Умані, Ватутіна та Черкас.

17 студентів нашого університету (представники ФЕТ, ФІТІС, ФХТСО, ФКТМД, БФ), під керівництвом завідувача кафедри фізичного виховання Василя Загороднього  та доцента кафедри фізичного виховання та здоров'я людини, голови спортклубу  Лариси Ярославської, взяли участь у змаганнях з бігу на 50 м, стрибках в довжину, штовханні ядра та у естафетному бігу 4х160 м. 

Усі учасники нашої команди доклали максимум зусиль для перемоги у своїх видах програми. Лідером нашої команди та чемпіоном турніру став багаторазовий переможець Всеукраїнських змагань, Чемпіон України 2016 року у естафеті 4х100м, студент гр. МБ-42 (ФКТМД) Ростислав Шиятий, який виборов І місце у стрибках в довжину з результатом 6 м 99 см – і якого ми щиро вітаємо із перемогою.