,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Факультет економіки та управління ЧДТУ приніс свято вихованцям дитячого будинку
Четвер, 15 грудня 2016 12:22

Факультет економіки та управління ЧДТУ приніс свято вихованцям дитячого будинку

Факультет економіки та управління ЧДТУ приніс свято вихованцям дитячого будинку

Напередодні новорічних свят факультет економіки та управління традиційно завітав до «Черкаського обласного спеціалізованого Будинку дитини» Черкаської обласної ради. Із маленькими вихованцями у студентів та викладачів факультету уже давно склалися теплі стосунки. Ось і цього року студентська рада факультету вирішила подарувати свято діткам.

«Спільними зусиллями викладачі та студенти зібрали кошти, за які ми закупили дитячі іграшки, фрукти, ігри, книги та прикраси до Новорічних свят, - розповідає заступник декана по виховній роботі Ірина Горяна. –Тож хочеться  висловити особливу подяку усім кафедрам, які долучилися до реалізації цього свята»

Марина Маловічко, заступник голови Студентської ради факультету економіки та управління по волонтерству, зібрала всіх бажаючих студентів, які залюбки відвідали дитячий будинок та організували веселі розваги для малюків. Неймовірне задоволення від свята отримали і малюки,  і самі студенти.

«Такі заходи ми плануємо проводитий надалі - ідей від студентів надходить досить багато і Студентська рада факультету буде сприяти проведенню таких благодійних акцій»,- запевнила голова Студентської ради факультету економіки та управління Інна Бабак.