,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Команда ЧДТУ «Люди без прелюдій» виборола срібло у фіналі Черкаської обласної ліги КВН
П'ятниця, 09 грудня 2016 13:32

Команда ЧДТУ «Люди без прелюдій» виборола срібло у фіналі Черкаської обласної ліги КВН

Команда ЧДТУ «Люди без прелюдій» виборола срібло у фіналі Черкаської обласної ліги КВН

«Підсумки року» підвели у фіналі Черкаської обласної ліги КВН 8 грудня в обласній філармонії. За першість боролися чотири команди області.

У останній грі цього сезону взяли участь наступні команди: «Люди без прелюдій» (Черкаський державний технологічний університет), «Казбет» (Черкаський національний університет), «Зворотна тяга» (Черкаський інститут пожежної безпеки), «Мама не дозволяє»(місто Чорнобай).

За умовами гри- «Підсумки року»- кожна команда представила один із отриманих  під час жеребкування сезонів року.

Конкурсна програма складалася з візитівки, розминки, музичного батлу та СТЕМу із зіркою. 
Запрошеними гостями були: ведучий телеканалу ВІККА Юрій Олійник, тренер школи барменів «Barland» Макс Зубенко, відомий футболіст команди «Черкаське Дніпро» Руслан Качур та віце-чемпіон світу з бодібілдингу Денис Миколенко.
За підсумками гри, чемпіонство отримала команда «Мама не дозволяє». Віце-чемпіонство виборола команда «Люди без прелюдій». Третє місце посіла команда «Зворотна тяга», а четверте – «Казбет». 
Також яскравих учасників було нагороджено у двох номінаціях: 
- кращий актор – Женя Мазерян («Зворотна тяга»); 
- краща акторка – Анна Іщенко («Казбет»).

«До гри ми готувалися дуже ретельно. Було одночасно важко і в той же час емоції зашкалювали. Ми отримали справжню насолоду від виступу. Сьогоднішня гра найбільше запам’ятається шаленою підтримкою залу», - поділився емоціями капітан команди «Люди без прелюдій» Богдан Андрончик.

Вже зараз команда кмітливих з ЧДТУ планує участь у наступному сезоні Черкаської ліги КВН. А в лютому збирається на гумористичний фестиваль до Одеси, який вже відвідували і цього року.