,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Свято маркетолога відбулося в «Green café» ЧДТУ
П'ятниця, 02 грудня 2016 13:37

Свято маркетолога відбулося в «Green café» ЧДТУ

Свято маркетолога відбулося в «Green café» ЧДТУ

Студенти та викладачі кафедри економічної кібернетики та маркетингу Черкаського державного технологічного університету провели Свято маркетолога

 Програма свята включала проведення майстер-класів, тренінгів та конкурсів на визначення найкреативнішої команди серед маркетологів 1-4 курсів.

«Дуже вдячні чудовим спікерамОльзі Черепановій, директору салону-магазину «Подіум», яка провела професійний майстер-клас «Dress Code», та старшому викладачеві кафедри економічної кібернетики та маркетингу Анжеліці Боковні, яка організувала інтерактивний тренінг «Емоції в брендингу», - зазначила завідувач  кафедри економічної кібернетики і маркетингу ЧДТУ Олена Коломицева.

На тренінгах були представлені найкращі зразки рекламних роликів із різних країн світу та було презентовано загальноприйнятні стилі ділового одягу і вбрання для урочистих подій та різних життєвих ситуацій.

Під час святкування «Дня маркетолога» було проведено багато цікавих конкурсів та ігор, а команди: «7 Р», «Олейна» та «Ребрендинг» представили відеоролики на тему «Я - майбутній мільйонер».