,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулась конференція, що ознаменувала початок нової епохи у житті університету
Четвер, 01 грудня 2016 16:52

У ЧДТУ відбулась конференція, що ознаменувала початок нової епохи у житті університету

У ЧДТУ відбулась конференція, що ознаменувала початок нової епохи у житті університету

1 грудня у Черкаському державному технологічному університеті відбулась конференція  трудового  колективу, що схвалила новий статут, який після затвердження засновником - Міністерством освіти і науки України, стане основою життєдіяльності університету. На конференцію прибув заступник голови Черкаської ОДА Сергій Овчаренко, що, разом із колективом університету привітав із офіційним призначенням на посаду ректора Олега Григора.

- Це перемога не моя, це перемога усього нашого колективу. За часи розбрату ми мало не втратили наш університет. Але часи деструктиву  у ЧДТУ, сподіваюсь, безповоротно минули. Сьогоднішня конференція розпочинає низку заходів по вдосконаленню нормативної бази ЧДТУ, - із такими словами звернувся до колективу ректор ЧДТУ Олег Григор. – Ми затверджуємо нову редакцію Статуту, розроблену із врахуванням вимог законодавства у сфері вищої освіти. На часі - оновлення лабораторної бази ЧДТУ (і вже проведено відповідні тендери), але це лише початок. Попереду у нас багато роботи, попереду – нові перспективи для нашого університету.

Конференція трудового колективу ЧДТУ, яка є найвищим колегіальним органом університету, розглянула питання змін до Колективного договору, що дасть можливості для додаткових заходів по соціальному захисту співробітників, а також обрала комісію з охорони праці.