,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ вибороли третє місце у Всеукраїнському конкурсі «Барви осені – 2016»
Вівторок, 29 листопада 2016 14:10

Студенти ЧДТУ вибороли третє місце у Всеукраїнському конкурсі «Барви осені – 2016»

Студенти ЧДТУ вибороли третє місце у Всеукраїнському конкурсі  «Барви осені – 2016»

Студенти ЧДТУ взяли участь у дев’ятнадцятий Міжнародний Фестивалі-конкурсі студентської художньої творчості «Барви осені – 2016»

Конкурс проводився у трьох жанрах: «Вокал», «Хореографія» та «Художнє слово». Учасники від Черкаського державного технологічного університету змагалися в жанрі вокалу серед номінацій «народна пісня» та «авторська пісня».

 «Метою конкурсу насамперед є активізація культурного життя студентської молоді та зміцнення творчих і дружніх зв’язків між студентами різних вузів України.  Надзвичайно приємно повернутися в стіни рідного вишу не лише з захоплюючими враженнями, але й з відзнакою про свої досягнення», -  ділиться дипломантка конкурсу, студентка 4 курсу факультету економіки та управління, Діана Карюк.

Діана здобула третє місце в номінації «Народна пісня». Вона виконувала пісні «Вечір надворі» та «Зелененькі барвіночки» без музичного супроводу.

Учасник у номінації «Авторська пісня» – студент 3 курсу будівельного факультету Владислав Шевчук, запропонував глядачам прослухати під гітару свою композицію, покладену на вірші Сергія Єсеніна. Проникливе виконання знайшло відгук в залі, підтриманий ритмічними оплесками в такт пісні.

Всі делегати від ЧДТУ стали учасниками заключного підсумкового гала-концерту.