,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ зможуть отримати диплом польської академії
Вівторок, 29 листопада 2016 12:49

Студенти ЧДТУ зможуть отримати диплом польської академії

Студенти ЧДТУ  зможуть отримати диплом польської академії

- На завершальній стадії перебуває укладення угоди про співробітництво між Черкаським державним технологічним університетом та Полонійною академією в Ченстохові (Польща), у результаті чого наші студенти за економічними та ІТ-спеціальностями зможуть отримувати подвійні дипломи, - констатував  ректор ЧДТУ Олег Григор.  -  До впровадження програми подвійного диплому долучились два факультети ЧДТУ – економіки та управління, та інформаційних технологій і систем. Полонійна академія  – це приватний виш, що об'єднує сім інститутів та шкіл – і дуже активно співпрацює із українськими університетами. Це далеко не єдина можливість отримання подвійного диплому для наших студентів – і така співпраця із багатьма закордонними вишами створює можливість забезпечувати додаткові  знання та переваги наших випускників.

- Навчатися у цій академії, протягом одного семестру, зможуть наші майбутні магістри – уже у березні-квітні наступного року, - зазначила завідувач кафедри міжнародної економіки та бізнесу ЧДТУ Леся Петкова. - Полонійна академія в Ченстохові є учасником програми ERASMUS+.  Тож для українських студентів-учасників програми подвійного диплому існує додаткова можливість участі в програмах академічної мобільності з європейськими університетами-партнерами Академії та проходити практику в країнах Євросоюзу.

У рамках нашої співпраці з  академією планується також і організація та участь у ІІ  Міжнародній  науковій  конференції «Глобальні аспекти світового господарства та  міжнародних відносин в умовах нестабільності економіки», що відбудеться у  квітні наступного  року в Ченстохові.