,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Подяка за вибори. Олег Григор
Четвер, 27 жовтня 2016 10:22

Подяка за вибори. Олег Григор

Подяка за вибори. Олег Григор

Шановні колеги!

 

26 жовтня 2016 р. завершилися виборчі перегони з обрання керівника Черкаського державного технологічного університету. Для всіх нас це був час напруженої,  але конструктивної роботи і спілкування з трудовим колективом, напрацювання стратегії розвитку нашого закладу на наступні  роки, що і дало позитивний результат.

Висловлюю подяку всім науково-педагогічним працівникам, співробітникам, студентству, працівникам Смілянського промислово-економічного коледжу за участь у виборах. Явка виборців у другому турі становила 94,94%, що свідчить про високий рівень патріотизму та відповідальності всіх членів нашого колективу.

Щиро вдячний тим, хто віддав свій голос за мене. Сподіваюсь, Ви не будете розчаровані у своєму виборі.

Дякую всім членам Організаційного комітету з обрання ректора ЧДТУ та Виборчій комісії університету за злагоджену роботу та сумлінне ставлення до організації та проведення прозорих виборів ректора ЧДТУ.

Висловлюю щиру подяку представникам правоохоронних органів, які забезпечували порядок і спокій у дні голосувань. Особливо хочу подякувати співробітникам Служби Безпеки України за чітку і злагоджену роботу з недопущення провокацій.

Також висловлюю подяку засобам масової інформації за об’єктивне висвітлення перебігу виборів.

Поважаю вибір кожного з Вас та запрошую до конструктивної співпраці всіх небайдужих та ініціативних, котрі вболівають за наш університет.

 

З повагою,

Олег Григор