,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Тренінги, майстер-класи, work shops, - студенти ЧДТУ відвідали «Human Capital Forum»
Вівторок, 25 жовтня 2016 13:52

Тренінги, майстер-класи, work shops, - студенти ЧДТУ відвідали «Human Capital Forum»

Тренінги, майстер-класи, work shops, - студенти ЧДТУ відвідали «Human Capital Forum»

Студенти та викладачі кафедри економічної кібернетики та маркетингу відвідали п’яту виставку «Human Capital Forum»

За два тренінгові дні студенти спільно з викладачами Черкаського державного технологічного університету мали змогу бути не лише слухачами, а й активними учасниками заходу. А його складовими стали -  різноманітні тренінги, презентації та майстер-класи.

 

IMG_4632


«Ми щорічно  сприяємо організації таких поїздок для студентів спеціальності «Маркетинг», та «Економічна кібернетика», проводимо екскурсійні поїздки на вітчизняні підприємства. Ми вже відвідали такі гіганти національної індустрії, як «Рошен», «Кока-Кола», Харківський  машинобудівний завод. Такі екскурсії  дають уявлення про майбутню спеціальність та сприяють професійному розвитку», - розповідає завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингу Олена Коломицева

На заході було багато «інтерактиву». Тобто студенти мали можливість не лише послухати про новинки у проектах та технологічному забезпеченні провідних підприємств України, але й взяти участь у дискусіях, запропонувавши власні ідеї.

«На форумі ми мали змогу взяти участь у різноманітних дискусіях з спеціально запрошеними спікерами. Професіонали ділились з нами не лише своїм досвідом, але й познайомили нас з проектами та технологіями провідних компаній України», - коментує студент факультету економіки та управління Олександр  Сергієнко.

Родзинкою заходу стало складання психологічного портрету за 5 хвилин. Спеціаліст спілкується з учасником форуму та одночасно малює портрет. По закінченню спілкування людині показують результат, який є несподіванкою. Така практика дозволяє відкрити в собі приховані  ресурси.

«Вміння швидко визначати психологічний тип людини є важливою задачею для успішного маркетолога. Хороше знання психології допомагає постійно підвищувати продажі», - ділиться старший викладач кафедри економічної кібернетики та маркетингу Наталія Шевченко

IMG_4650

IMG_4656

IMG_4587

Довідково:  Щороку «Human Capital Forum» створюється як місце зустрічі професіоналів в сфері людських ресурсів з усієї країни. Очільники різноманітних галузей діляться своїми напрацюваннями. Це і сфера рекрутингу, і тренінги,  і освіта, і мотивації.

Базові напрями виставки:

  • освіта: короткострокове (тренінги, майстер-класи, work shops), середньострокове (курси, також і мовні), довгострокове (додаткове, MBA), дистанційне (e-learning);
  • рекрутинг і розвиток бренду роботодавця;
  • кадровий аутсорсинг (outstaffing, assessment-centre та ін.);
  • HR-консалтинг (outplacement та інше);
  • event-програми (корпоративні свята, ділової та інтелектуальний туризм, премії року);
  • аналітика і дослідження в галузі управління персоналом (огляди з / п, бенчмаркінг, рейтинги).

Інформацію взято з офіційного сайту форуму http://hcf.kiev.ua